| Anabela777 a întrebat:

Imi pare asa de rau... Unii dintre voi poate stiti ca acum cateva zile am postat aici o intrebare despre o prietena ce n-are voie să iasa din casa s-a.m.d. si ca are niste parinti foarte stricti... ei bine azi i-a murit tatal iar asta i-a dat toata lumea peste cap. Mi-a zis ca n-o sa mai vorbim ceva timp, banuiesc ca vrea spatiu, dar daca sunt eu in soc, nu-mi dau seama cum e ea. Ar trebui sa-i fiu alaturi? Sau sa-i dau spatiu? Iar daca nu-i dau spatiu, cum as putea sa-i fiu alaturi? Orice as face sau zice n-o sa-i aduca tatal inapoi.

7 răspunsuri:
| Eusuntinvizibila2 a răspuns:

Laso sa se liniștească 2-3 zile si după acea du-te la ea sa vorbești cu ea.

| Gaby212 a răspuns:

Cum a murit?
Scuze de curiozitate

| Itanul a răspuns:

Cum ti s-a spus, las-o cateva zile. E un soc. Dar daca poti, mergi la inmormantare si fii alaturi de ea. Apoi, mai las-o iar 2-3 zile. Dupa aceea sa o cauti si sa fii mereu alaturi de ea. Fizic, nu pe Facebook.

| Anabela777 explică (pentru Gaby212):

Mi s-a zis ca a facut infarct.

| Gaby212 a răspuns (pentru Anabela777):

Au....Pai atunci a fost subit.
Cel mai bine e sa lasi un om sa isi planga amarul singur.Crede-ma ca n-ai chef sa vorbesti cu nimeni in asemenea situatie sau sa ti se ceara explicatii.

| Yurisa a răspuns:

Faci ce zice ea, de orice are nevoie, incerci sa o ajuti

| teo530 a răspuns:

Cred ca îi trebuie cel mult o saptamana sa se linisteasca dar cred ca o poti ajuta cu inmormantarea si sa nu lipsesti de la inmormantare. Dumnezeu sa-l ierte!