| SLeVeN a întrebat:

Imi place mult de tot de o fata cu 2 ani mai mica ca mine care are si prieten/iubit cum ii zice ea... vorbesc cu ea in fiecare seara pe mess si nu pot rezista fara ea imi place foarte mult... asa ca nu stiu ce sa fac as putea foarte usor sa il conving pe prietenul ei sa mi-a lase pentru ca il cunosc bine dar m'as simti prost daca i-as desparti... ce sa fac?

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, mai bine te conformezi pentru ca nu e frumos sa desparti 2 persoane doar daca ei s-ar desparti de comun acord, atunci ai putea sa intervi tu.

| Ralux a răspuns:

Gandeste-te bine. Tu chiar o vrei pentru ca o iubesti sau e doar o dorinta de a ta pentru ca este foarte draguta si pare inocenta iar apoi o lasi cu prima ocazie? Stiu eu cazuri din astea.
Deci acorda-ti un timp de gandire apoi lua o decizie. Daca e doar un fel de moft, nu e bine sa le strici relatia! Ai avea si de ce sa te simti prost! Dar daca prietenul tau ar lasa-o daca i-ai zice tu, asta nu e o relatie.Trebuie sa ii explici ca daca o iubeste cu adevarat nu o va lasa la prima rugaminte insa daca nu o iubeste si nu vrea sa inteleaga eu zic sa ii zici sa o lase(chiar daca o iubesti si chiar daca nu ai scuti-o de o multime de probleme in aceasta relatie) si cu ocazia asta iti poti acorda o sansa cu ea daca chiar o placi sau daca nu, si ai descoperit ca e un moft, isi va gasi alt iubit mai bun.
Dar daca iubitul ei e bun si nu vrea sa renunte la ea nu le strica relatia si gaseste-ti pe altcineva. Pun pariu ca o gramada de fete exista in jurul tau si tu nici nu le vezi.
Pentru ca nu a fost ceva serios o vei uita usor.

Succes!happy

| yuli10 a răspuns:

-intreab-o pe ea daca e multumita de relatia pe care o are.
-el chiar ar renunta la ea pentru ca un prieten ii cere asta? ce fel de relatie au atunci?
-daca ar fi totusi sa ajungi sa fii cu ea, nu o sa te deranjeze ca a fost cu prietenul tau?
e complicata situatia. te-as sfatui sa te gandesti bine la consecinte, si daca intr-adevar iti doresti sa fii cu ea sau e doar un orgoliu...

| DoomNEzeu a răspuns:

Te ajut eu, da-mi un mesaj cu id tau sa vb pe mess.Iti voi da cateva detalii despre secretele seductiei.Eu sunt web designer acolo.

| sweet_girl_carmen a răspuns:

Eu cred ca ar trebui s-o uiti... e iubita prietenului tau! cand te gandesti la ea, spune-ti in gand ca e iubita prietenului tau, deci e o fata interzisa, cel putin deocamdata cat este cu prietenul tau. Dupa ce se despart (dar fara ca tu sa ai vreun amestec) poti sa incepi sa flirtezi cu ea. Deocamdata o poti considera prietena si nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ii oferi, sau ce ai tu in plus pentru ea?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@SLeVeN da frumoase ganduri, numai sa fie asa, ca barbatul este o specie care uita repede.

| SLeVeN explică:

@ alllinna... pai ala cu care e mi se pare ca profita cam mult de ea ca e naiva. Oricum mi-am cam luat gandul de la ea. momentat suntem buni prieteni si o sa astept sa se desparta de EL dupa care o sa profit sustinand-o la greu.hee hee