Buna.
Te rog... fara maini pe fund, fara smecherii.etc.
Nu te da' smecher, fi original, nu te imbraca urat, vorbeste frumos, impresioneaza-o, poarta-te civilizat:pe.
Intreab-o de vorba...
sper ca ti-am fost de ajutor...
xoxo
Fi tu insuti, fi dulce si atent la ce are de spus.
In rest, vine pe loc. Romanii au un mare talent.si acela de a decide pe moment. Asa ca, fiind roman, vei gasi pe loc ce ai de zis si cele mai bune replici. ORIGINALITATEA CONTEAZA. Fara expresii de genu' "buna, mi-am pierdut numarul de telefon... mi-l dai pe al tau?".
Succes.
Fii prietenul ei, ascult-o, ajut-o, sfatuieste-o cand are nevoie! Poarta-te frumos, atent, iar o mica atentie nu strica niciodata!
Depinde pentru ce vrei sa o cuceresti. Vrei sa te insori cu ea, sau... A cuceri inseamna a lupta. Tu nu vrei sa lupti de asta ceri sfaturi. Fara lupta nu e victorie si leacuri pentru boala asta nu sunt dar nici formule miraculoase. Fiecare FATA este un univers.
Si eu vreau sa cuceresc un baiat dar nu stiu cum dar eu iti dau un sfat cum sa cuceresti o fata. O intrebi pur si simplu daca vrea sa mearga in parc sau la un suc, etc.si apoi ii zici ca te-ai indragostit de ea si asa in coninuare.
Incearka sa intri in vb q ea, sa afli ce ii place, ce muzica asck. e. t. c fi tu instai
Sall'tare Astres2
Un sfat pentru a cuceri o fata, hmmmm Fi langa ea mai mereu, spune-i ceva dragut cand are nevoie, oferei ceva care sa o uimesca, conteaza foarte mult pentru ea aceste lucruri.
Asa cred eu ca o poti cuceri.
Numai bine si succes!
Lilvayctor întreabă: