Iti sugerez sa reiei clasele 1-4 si sa acorzi mai multa atentie gramaticii si scrierii de baza.
Presupun ca ai descris ceva dramatic acolo, dar o sa aflam cand vei scrie si in limba romana.
Pana una alta exista protectia copilului
Sa invete sa scrie "geva" mai bine "o s aflam" o carte de gramatica.
Of, of. Aveti o viata destul de complicata, si din pacate nu faceti nimic sa o simplificati, dimpotriva!
Ia legatura cu cineva de aici, acestor oameni chiar le pasa de copii! http://www.telefonulcopilului.ro/
Imi pare foarte rau!
Nu ma justific aici.Am cerut sfaturi.Ex:O persoana in public va cere ajutorul, dar voi preferati sa-l corectati pentru ca nu va prezintă "calitatiile".Nu m-a interesează. Fiecare fce ce poate, însă uitați sa fiti oameni.Mi-e scârbă.M-ai corect. Bravo! Te simți împlinit? Îți continui viața indiferent, in rutina ta de maro.
Cauti OAMENI in Romania? Ai gresit tara si epoca.
Nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau, intamplarea este urata dar nu o mai poti schimba. Parerea mea este ca tu nu ai o problema cu Politia, nu vad cum ar fi fost fata aceea sub tutela ta in momentul in care ati plecat undeva!
Nu stiu ce sa mai zic, sunt niste detalii incredibile ( nu necredibile! ) in povestea ta! Aia de la centrul pentru copii o convingeau sa NU DEPUNA plangere ca nu va fi gasit individul... dupa ce ea fusese la el acasa? Pai parca mai ieri urla toata tara aia cu " violul " din Vaslui?
Fereasca Dumnezeu si Allah si toti zeii din cer sa fac vreun copil in Romania!