Un ceas, un inel sau lant (daca poarta), de preferat de argint, zic eu. Daca ati inceput viata sexuala, o seara frumoasa undeva la tine sau la el cu o cine si pe urma, mhm. Sau pur si simplu sa mergeti sa mancati ceva, sa beti ceva si sa va plimbati. Crede-ma ca i-ar placea. Mie unu mi-ar placea o astfel de chestie
Un: ceas, o perna cu tine in caz ca nu stati in preuna. o oglinda pe care scrie numele lui, un tricou personalizat cu tine si el, sunt multe lucruri ok
Cel mai frumos cadou cred ca ai fi TU, imbracata numai cu un ceas bratara si cu o panglica folosita la impachetatul cadourilor.
I-am cumparat ceas, bratara, lant, camasa, cravata, pantofi la alte zile de nastere si nu mai stiu ce altceva sa ii cumpar
Pai, atunci eu zic ca ramane cina si partida de dragose sau doar cina sau doar partida. Cum am mai spus. Mie mi-ar placea asa
Ok, deci, chiar dacă nu îi ştiu gusturile.
1. îi poţi lua un tricou cu scris pe el, cu o poză cu voi doi într-o ramă (ca amintire).
2. îi poţi lua o pernă tot cu scris pe ea sau dacă îi place fotbalul, o minge personalizată.
O sticlă de vin care este din acelaşi an cu el
O fotografie mare pusă într-o ramă sau un colaj de imagini
O colecţie a filmelor preferate
O săritură cu paraşuta
Bilete la fotbal
Un şorț sexy cu o fată frumoasă
O noapte romantică în hotel
Hei noi putem sa iti dam doar un sfat poate nu foarte "bun". Tu il cunosti cel mai bine daca ii un tip romantic poti sa ii faci o surpriza frumoasa ceva romantic sa fiti doar voi doi! Cred ca daca isi iubeste iubita tu vei fi cel mai frumos cadou pentru el.
In schimb ai putea sa ii iei parfumul preferat, un tricou care sti ca il place. un lantisor dragut sau chiar poti face diverse chiesti gen : Cana, perna, foto/digital! Succes. La multi ani pentru el si pentru relatia voastra
O felicitare, un pulover, o cămașă, un joc video (dacă se joacă), sau să îi cumperi filmul preferat pe DVD, sau pur și simplu îi dai bani să-și ia el ce vrea.
Dontspeek întreabă: