Pai fi cuminte si tu ca sa fi si tu la fel de preferata, f bine face, ca sa te incurajeze sa fi cuminte.
Dar oricum un parinte iubeste in mod egal toti copiii pe care-i are, nu te va iubi mai putin.
Si cam mda, o sa fie ceva tipaturi prin casa si noaptea uneori, insa daca e in alta camera, poate nu se aude daca peretii nu-s de BCA, ca daca-s de BCA subtiri de 10-14 cm, se va auzi tare.
Deci depinde unde e camera aia.
Mama ta va fi surmenata mult. Dar daca a vrut asa, treaba ei, eu nu vad rostul pentru care a mai facut unul, dar asta e. Alt balamuc, alt stres.
Vei fi trecută în rândul pisicilor.
Iar legat de facultate, ca rața lui Arghezi.
---
N-a ajunc ca să învețe,
Școala, cel puțin primară,
Că acum la bătrânețe,
Ajungea și profesoară.
---
Hai sa nu inventam probleme si drame, inainet sa apara micutul!
Copii sunt iubiti in aceae si masura, evidenta ca mama se va comporat diferit cu voi, fiindca cel mic este dependent de atentia si mainile ei, ca atare ii va acorda mai mult din timp, dar asta nu te va afecata pe tine, de la care se asteapta sa gaseasca intelegere si dragoste pentru fratiorul cel mic.
Aici... depinde de cum se comporta parintele dupa ce s-a nascut fata, tiar da mai putina atentie ca de obicei pentru ca esti mai mare dar te va iubi ca pana acum
Ideea este urmatoarea. Copilul mic are nevoie de mai mare implicare fizica (trebuie sa manance des, schimbat etc., ceea ce cere un efort mare din partea mamei tale), dar emotional o mama isi iubeste copiii la fel. Am doi baieti, iar cel mare a petrecut mai mult timp cu tatal si bunicii cat timp fratele lui a fost bebe, dar am cautat sa ii acord si lui atentie multa ca sa nu se simta exclus.
Nu stiu cat realizeaza ei acum, dar inima mea bate la fel pentru amandoi, chiar daca relatia fizica trebuie sa se imparta, cea emotionala creste odata cu nr copiiilor. Sa iti traiasca fratiorul, sa traiesti si tu sisa va iubiti. Te pup
underyourrainbow întreabă: