Ceasul nu inseamna despartire, sa fim seriosi!
I-am luat sotului meu un ceas in urma cu vreo 7 ani
Nu mai credeti in superstitii care n-au logica.
In legatura cu cadoul. poate un puzzle cu voi doi... sau o pernuta cu poza voastra, sau un globulet cu ceva poza in el.
Poi depinde de buget. Ii poti lua un telefon iar poza de fundal sa fie cu voi 2.
Nu am buget prea mare asa ca as prefera chestii care nu sunt asa de costisitoare.
Atunci ai zis ca nu vrei haine. Eu iti pot sugera sa iei un tricou sa te duci la un mall si sa imprimezi o poza cu tine si cu el sau ii poti prepara singura un tort si sa scrie Te iubesc, La multi ani! Vezi tu
M-am gandit si eu la un tricou personalizat dar...nu stiu daca o sa-i placa.E primul cadou pe care o sa i-l fac si de asta sunt asa de indecisa.Multumesc pentru raspunsuri.
Ce zici de un parfum? Nu trebuie prea scump, i-ai pe gustul lui. Legi parfumul cu o ata si ii pui un biletel cu "La multi ani! Te iubesc!" sau ceva de genu. Eu ma duc pana la piata o sa ma mai gandesc pe drum.
Numai bine
O idee buna o sa ma mai gandesc.
Am uitat sa mentionez ca nu vreau sa-i cumpar haine. Orice in afara de haine.
Numai sa nu incerci ceas, fiindca ceasul inseamna despartzire.Inceara ceva de genul mik, ieftin si dragut...ca de exemplu o bratara
Ady multumesc pentru raspuns dar nu-i plac bratarile lantisoarele si chestii de genu.chiar nu stiu ce sa-i iau.
Sunt si eu exact in aceeasi situatie:S.nici eu nu stiu ce sa-i iau. vroiam sa-i iau un ceas da m-a vazut mai jos ca inseamna despartire:-