| lovelystory3 a întrebat:

In iarna de acum 2 ani a venit la mine in clasa un baiat, de care a inceput sa-mi placa. dupa putin timp l-am intrebat daca ma place, iar el a spus ca da.in acea seara m-a rugat sa vin cu el pana afara sa vorbim.si s-a prefacut ca vrea sa-mi spuna ceva si de fapt m-a pupat pe obraz. o colega a aflat si a inceput sa imprastie zvonul, iar asta l-a cam deranjat pe acel baiat.in acesti doi ani eu cu el ne-am certat, ne-am batut ne-am facut de toate.si nici acum dupa atatea scuze din partea mea nu m-a iertat. ce sa-i sau ce sa-i fac sa ma ierte? va rog ajutati-ma! am mare nevoie(pana se termina vacanta va rog sa-mi dati raspuns)

Răspuns Câştigător
| ady3600 a răspuns:

Eu zic sa-mi dai mie id-ul tau de mes si sa uitam de elwinking

8 răspunsuri:
| Liviucu a răspuns:

Si eu m-as fi suparat. Detest fetele care stiu doar sa barfeasca. Uneori ceea ce este intre mine si ea, intre noi doi trebuie sa ramana si nu sa afle orice "vai, prietena cea mai buna".

Grow up un pic, invata sa iubesti cu adevarat, sa respecti ce simte celalalt, sa tii pentru tine si abia apoi nu vor mai fugi baietii care vor ceva serios cu tine. Pana si fundita data mai sus spune tot despre firea ta.

Mult... succes.hee hee

| axeldavid a răspuns:

Trebuie sa il lasi sa ii treaca si daca tine la tine se va intoarce.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu il mai deranja daca nu vrea sa mai aiba de-a face cu tine. cauta-ti pe altul.

| catalin02 a răspuns:

Eo iti propun sa nu-l bagi in seama un timp, astfel isi va da seama ce pierde dar daca nu se va intoarce la tine sentimentele lui pentru tine au trecut! BFT

| Maddutza96 a răspuns:

Eu zic sa actionezi indiferenta la tot ce iti spune el, prefa-te dezinteresata. El o sa vada o schimbare, si o sa fie mai interesat de tine, zic eu.

| Maddutza96 a răspuns:

Dar daca el nu reactioneaza deloc inseamna ca sentimentele lui pentru tine au apus.
In orice caz, eu in locul tau as lasa baietii deoparte si m-as axa pe carte.winking Acum tu faci cu vreihappy

| cathy01 a răspuns:

Eu cred că ar trebui să nu-i mai ceri tu scuze.
Așteaptă să îți ceară el scuze.
Și daca nu merge să ști că profesorul meu a zis așa:
Trebuie să ierți mereu oricât de mare ar fi greșeala. Dacă nu ierți este un păcat.
Sper că te-am ajutat!

| ciocolata a răspuns:

Esti prea insistenta...nu-l baga in seama si daca te place va veni el la tine sau poti sa-l chemi sa va intalniti si sa ii spui ce ai pe suflet si daca va intelege va veti impaca daca nu nu
Mai sunt baieti oricum baftawinking