anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In momentul de fata plang. Mi-e greu.Nu ma inteleg de loc cu mama mea.Sunt cuminte dar ea spune ca nu.De ex. ea era in bucatarie si mergea radio-ul (la ea)si ma intreba ceva si i-am spus, 1 data, de 2 ori, pana cand am spus-o mai tare. S-a suparat si m-a lovit.
Tot timpul spune ca eu strig la ea, dar nu este adevarat. E invers.Si cand se infurie, imi face rani urate la fata.
Incerc sa-i explic, dar tot timpul ma intimideaza(ma face sa ma simt inconfortabil)si nu intelege nimic.
Imi place si mie si celei mai bune prietene ale mele de Miley ca suntem copii, si mama mea a spus ca sunt o lesbiana si m-a obligat sa-mi placa de Justin Bieber! OMGG!
A trebuit si posterul cu el sa-l pup! Va dati seama? broken heartcrying
Tot timpul vorbeste singura, injura, tipa si cand vine cineva ma cearta rau de tot si e mega severa degeaba.
Nu stiu cu cine sa vorbesc, ca tata nu am.
Dau funda la orice sfat bun!
Paste fericit! Denisa.

Răspuns Câştigător
| Shinen a răspuns:

Buna,Denisa!
Ohh,foarte rau din partea ei ca te loveste. Spune-i sa nu mai faca asta! Nu e bine sa te loveasca pentru orice micuta greseala.
Crede-ma, nu stiu daca e un sfat bun sau rau dar, eu, in locul tau, sincer nu as mai vorbi cu ea. Deloc. Daca te loveste, oo nu, nu meriti sa te loveasca. Poate, cine stie, asa o sa inteleaga ca greseste in privinta ta. Oricum, ai putea vorbi cu psihologul scolii, te va ajuta, si nu ii va spune nimic mamei tale.

Paste Fericit si tie! :*

14 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| question_3585 a răspuns:

O data cand e in apele ei ar trebui sa o iei de o parte si sa ii spui tot ce ai pe suflet. nu cred ca te-ar intrerupe si te-ar face sa plangi. spune-i ce simti ce ne-ai spus si noua.incercati sa ganditi la rece si sa lamuriti problemele.si ea poate fi mai intelegatoare pe langa faptul ca nu ai tata.
imi pare rau. dar iti spun. cea mai buna solutie e sa discuti cu ea.ii spui toate problema. trebuie sa inteleaga ca trebuie sa fie si mama si tata si prietena si sora... si tot ce ii trebuie unei fete la varsta ta.demonstreaza-i ca esti cuminte. fa ce iti spune daca te mai striga asa du-te la ea si sigur va auzi.nu ii rasp urat. fii ffff. cuminte pana se linistesc apele apoi fa ce ti-am spus mai sus.
Paste fericit si iti doresc sa te intelegi cu mama ta si sa rezolvati problemele cu calm.

| noname_1435 a răspuns:

Eu am probleme asemanatoare cu tatal meu mama e plecata peste hotare si tata o inseala si i-am dovedit mamei ca o inseala si ea nu ma crede ea il iubeste in continuare si tata cind a aflat ca la spus a inceput sa ma loveasca cu vorbe foarte urite si desi am 15 si acum incarca sa ma bata desigur nu reuseste nici o p**a ca am grija cu el dar toti avem probleme de genu asta cind te enerveaza incearca sa renunti sa o bagi in seama si sa incerci sa i arati ca ceia ce face te afecteaza foarte tare si o sa si de a seama si o sa se schimbe o sa vezi...(Y)

| claudiu97 a răspuns:

Cati ani ai? Daca ai peste 15/16 fa-i viata un calvar ca sa vada si ea ce inseamna copil rau. Si dupa cumintestete treptat, treptat si sa vezi ce bine o sa fie.

| ELLSSA a răspuns:

Cauta-ti un tatic.Mama ta o sa fie asa calma apoi...happy

| Smileee a răspuns:

Bună.

Bunică nu ai? Bunic? Poate te ajută cineva din familie să treci peste asta. Poate cineva îi va spune pe faţă cum te simţi. Ar trebui să încerci sa vb. cu cineva ca să nu te închizi în tine.

Şi cât despre poster, la faza cu Justin Bieber, pe mine nu m-ar deranja. Eu chiar sunt fană Justin Bieber. Mai asculta şi melodii de la el, ca să vadă că nu mai este fană înfocată Miley, chiar dacă tu de fapt eşti.

Baftă multa şi sper din suflet să reuşeşti ceva. happy

| roxanikdulcyk98 a răspuns:

Ar trebui sa iti invingi teama si sa ii spui ce simti cu adevarat.Chiar daca vei plange mult dupa, mai bine atunci decat toata viata.Un paste fericit!

| Mia a răspuns:

Nu stiu daca discutiile cu mama ta vor avea un efect...Eu, de exemplu nu ma inteleg cu tata(nu e asa absurd ca mama ta, dar...). Acum vorbesc cu el in mod civilizat si ii explic ce ma deranjeaza si invers si totul pare ok. Apoi parca uita ce am vorbit.Eu zic asa: 1. nu o mai lasa pe mama ta sa te loveasca, apara-te(ai mei nu m-au mai batut de cand aveam 5 ani si am facut o mega-prostie)
2. poarta-te cu ea asa cum se poarta ea cu tine...nu va avea ce sa-ti faca.Chiar daca te pedepseste nu respecti pedeapsa.Nu o sa te dea afara din casa, deoarece e obligata sa te creasca.
Altceva nu stiu ce ai putea face. Zicea cineva mai sus ca mama ta s-ar schimba daca ar avea un barbat alaturi.True.(sa stii ca si lipsa sexului duce la irascibilitate, no offence)

| Alexandra101010 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine. da ar trebui sa vorbesti cu mama ta cand e linistita cand vezi ca nu ii nervoasa. si vorbesti cu ea frumos.si daca urla sau asa ii spui te rog nu ti-am zis nimic.dece faci asa? ti-am dat un sfat. daca mmai continua ar trebui sa nu o mai bagi in seama si cand inceteaza si vorbeste frumos cu tine atunci sa vorbesti cu ea. Paste Fericit

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dacă ai un psiholog la școală, nu-l ocoli, o consiliere psihologică este bine venită pentru reechilibrul tău mental.
Sărbători pascale liniștite!
Pa, pa.

| question_3585 a răspuns:

LoRa nu cred ca ar face bine sa nu mai vb. cu ea. sa te inchizi in tine nu e o solutie buna mereu.mama ei o va lovi in continuare, poate pentru faptul ca nu mai vb. cu ea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Smileee):

Nici pe mine nu m - ar deranja!

| lizucalisuca a răspuns:

Aoleo :( Suna cat mai repede la telefonul copilului: 116111 (http://www.telefonulcopilului.ro/) ei vor sti cum sa te ajute!

| Oxymorone a răspuns:

Personal cred ca are probleme psihice.