| Yolly a întrebat:

In octombrie s-a mutat un baiat pe strada mea si m-am indragostit de el. In decembrie mi-am facut curaj si i-am spus ca il plac, iar el mi-a marturisit ca e reciproc (acum suntem impreuna). Prietena mea stia ca ma place dar nu mi-a spus si nici motivul pentru care nu mi-a spus nu mi la zis. Ea e cu el in clasa si intr-o zi cand eram afara mi-a spus -cred ca e oribil sa nu ai pe nimeni pe lume- si eu nu am inteles ce vroia sa spuna. Pana la urma mi-a spus ca El e adoptat. Eu nu i-am spus nimic Lui, mie ca prietena mea sa nu ma fi mintit sau sa nu se simta prost ca il intreb asa ceva. Si totusi nu inteleg. De ce prietena mea nu a vrut sa imi spuna ca El ma place? De ce el nu a vrut sa imi spuna ca e adoptat? Sunt o persoana de incredere. De ce sunt mintita incontinuu?

Răspuns Câştigător
| superdorex a răspuns:

Nu te mai gandi la astfel de lucruri! Fii fericita ca esti cu el, savureaza momentele de fericire, mai tarziu iti va marturisi, e un moment dureros din viata lui si poate ca nu a vrut sa iti spuna pentru nu a mai suferi odata! Iar prietena ta, mai incearco sa vezi daca e intr-adevar o prietena sau e una falsa! Deci toate panzele sus! Multa bafta!

2 răspunsuri:
| darkangel123 a răspuns:

Frumoasa poveste, iti doresc sa ramai cu el incontinuare si sa fiti fericiti, incat despre prietena ta nu stiu ce sa zic, intereseaza-te si vezi nu cumva prietena se intelege foarte bine cu iubitul tau? asta ar putea fi un motiv sau eu stiu poate ca si ea il place in secret straight face

| Yolly explică (pentru darkangel123):

Ok. Multumesc, darkangel123.