| IoanaDeea24 a întrebat:

În seara asta m-am pus să îmi fac oridine în dulapul unde îmi țin rechizitele, cărțile și caietele pentru școală. Pentru că, în casă era liniște și nu am vrut să o deranjez pe mama, mi-am pus un videoclip de pe Youtube la căști. La un moment dat, mama vine la mine și îmi zice că stau foarte mult pe telefon. De multe ori, fac ordine prin casă sau fac ceva prin casă ca să o ajut pe mama și în același timp îmi pun muzică/podcast/un episod de serial sau ceva în fundal când e liniște în casă. Numa eu pățesc așa?

6 răspunsuri:
| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nu știu ce intenție a avut mama ta când ția spus asta și nu vad nimic greșit la comportamentul tău...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și eu mai pun muzica în fundal când fac curățenie/ordine prin casă sau fac mâncare, dar foarte rar.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu te duci sa-ti oferi ajutorul in casa, mamei?
Mergi si cere-i de lucru in casa, sa vada ca mai faci si altele, nu doar asculti muzica la castis au stai pe telefon, ca ce faci tu in dulapul tau nu-i relevant pentru nimeni.

| IoanaDeea24 explică (pentru Violleta2022):

Ii ofer ajutorul: spăl vase, aspir covoarele, șterg pe jos etc. Am menționat că fac lucruri prin casă și îmi pun ceva la căști, dar tot o deranjează. Și nu pot să îmi fac ordine într-un dulap dacă era dezordine? Trebuia să îl las dezordonat?

| Miruna333 a răspuns:

E foarte normal sa faci asta cat timp faci curat, nu e nimic in neregula, trebuia sa comunici cu ea si sa ii explici ca te-a deranjat ce ti-a spus

| Eireann a răspuns:

Eu tot timpul ascult muzica cand fac curat sau gatesc, care e problema?