Telefonul Copilului: 116 111 - disponibil 7 zile din 7, intre orele 08:00 - 00:00 (apelabil GRATUIT in retelele Romtelecom și Cosmote, fără prefix)
Eu spun sa ii spui mamei tale despre asta. sa il duca pe tatal tau la un psiholog. (vb foarte serios) Iar daca nici mama ta nu fece nimic in privinta asta. chiar nu ai ce face. si. imi pare rau sa iti spun. dar ar trebui sa te duci la politie.
Personal, tinand seama de istoricul intrebarilor tale, nu cred ca este adevarat ceea ce spui. Daca exista totusi minori cu astfel de probleme ( si din pacate, inca mai exista), trebuie sa gaseasca urgent o rezolvare indrumati si sprijiniti de mama lor. O seara buna! Sper ca redactia sa nu taie acest raspuns.
Heii! Spune-i mamei tale ce se intampla, daca a luat la cunotinta si nu face nimic in privinta asta nu ai decat sa te duci la politie sau sa te duci la bunici. \
Succes sper sa se remedieze situatia ta @
Sunt fata si am 17 ani... sa-l tin cam greu, dar practic de mult arte martiale stiu ca ma descurc dar nu pot sa ii fac asa ceva, imi e greu sa inteleg cum poate el, cred ca data viitoare am sa chem politia cum ai spus.
Nu are pe cine isi arunca nervii si te-a gasit pe tine cu tot pachetul vulnerabilitatii.
Fa asa cum crezi de cuviinta, totusi, cel mai eficient e sa-l ameninti putin, cat sa vada ca s-a luat de cine nu trebuie.
Sper ca totul sa se rezolve. Fii tare!
Dar ce are cu tine? te uraste?
vad din alte intrebari ca ti-a cumparat si masina, deci tine la tine, de ce s-ar comporta asa?
i-ai dat motive, are probleme de alta natura, e cu capul sau pur si simplu nu te sufera?
Dar si asa, orice ai fi facut, nu are motive/dreptul sa se comporte asa sau sa te ameninte cu moartea.
Buna,
Parintii care isi lovesc copiii (nu ma refer la palmite in situatii de criza) sau care ii ameninta cu bataia sau cu moartea sunt dereglati mintal.
Avand in vedere ca nu ii poti tine nici piept si nu poti nici sa te separi de el,
a doua variante: fie apelezi la politie fie cauti sa il imbunezi si sa nu ii dai motive sa devina agresiv (masura temporara pana il poti lasa in pace intr-ale lui definitiv).
Esti fata, ai doar 17 ani. Sub nici o forma nu aplica artele martiale pe el. Daca e nevoie (doar daca e nevoie) sa te aperi ai avea sansa sa il pleznesti bine, insa in momentul acela chiar il vei transforma in dusman si nu vei mai putea sa traiesti cu el...
Nu ar trebui sa mai stai pe ganduri sau cu frica. Ar trebui sa faci ceva in privinta asta. Cred ca cel mai bine ar trebui sa suni la politie sau sa discuti cu mama ta. Succes!