Depinde de situatia ta, respectiv daca ai terminat studiile sau nu.
Daca le-ai terminat te pot da afara, daca nu le-ai terminat au obligatia de intretinere, care presupune si asigurarea unei locuinte, asa ca nu cred ca te vor da afara.
In orice caz ar fi bine sa-ti respecti parintii si sa nu mai faci pe nebunul cu ei.
Ar trebui sa îți ceri scuze plus nu e nimic ce au zis de iubita ta important ca tu o iubești dar eu zic ca mai bine ți-ai cere scuze și poate nu te dau afara.
În plus dacă erai deștept tăceai și nu ziceai nimic când au zis ceva despre iubita ta și așa nu era sa se ajungă la asta
Părinții mi-au spus ca prietena mea nu este de mine că ei nu îmi mai dau banii pentru ai cumpăra ei cadouri și alte chestii adică sa ma distrez cu ea pe banii lor că nu sunt în stare sa-mi fac o prietenă normala și ca ies cu toate fetele ușoare, problema este ca eu o iubesc pe fata asta
Pai unii dabi așteaptă să facă 18 ani și să plece de la părinții lor reci, și tu când ai oportunitate nu vrei? Caută frate loc de muncă, fă-ți o cărare în viața asta care e in multe culori, cumpăra-ti mașină și să le faci arăți părinților ca nu ai pierdut nimic dandu-te afară. Trebuie să fii perseverent și îți propui obiective pe care sa le îndeplinești cu iubita ta. Doar că atenție la iubita, trebuie sa fii atent si sa știi dacă poate dura relația sau e ceva de moment.
Sunt student frate pentru a îmi găsi un loc de munca trebuie sa mi termin studiile prima dată
O zic la nervi și supărare, înseamnă că deși ai full suport totuși nu apreciezi și nu asculți de ei. Te pot da afară din casă, dar niciun părinte nu ar face asta nici dacă ai face chestii mult mai grave.
Muncește și fă ceva cu viața ta ceva Adevărată și real lasă femeile
La Capitolul iubită nu ma bag nu știu nu ma pricep tu ști mai bine ai grija pe cine iubești cu Adevărată și la cine te deschizi cu Adevărată succes
Frate ai idee câți studenți lucrează în timp ce fac facultate?
Nu cred că te vor scoate pe ușă afară, doar se vor distanța de tine. Să nu fie totuși și greșeala ta în ceartă...
Ai 18... ei sunt obligați sa aibă grija de tine pana atunci.
După este treaba ta
Da știu asta ce ma doare foarte mult este ca prietena mea nu apreciază efortul meu pentru ea nici nu știu dacă ma iubește
Poți...de fapt fii ca ei, ești major, părinții nu mai au nici o responsabilitate pentru tine.
Te desparți, îți trece în 2-3 săptămâni, după aia te vei simții foarte bine, vei avea încredere de sine mult mai mare, trebuie să te pui pe tine pe primul loc, nu pe cei care nu te apreciază, familia este pe primul loc întotdeauna.
Mi-am cerut scuze dar mi-au pus condiția sa o las în pace pe ea și prostiile, și practic eu sufăr cel mai mult acum în fiecare seara și zi eu ma gândesc la ea. Dacă totuși ma iubeau părinții ar fi vrut ca eu sa fiu fericit împreună cu ea
Am încredere în mine, ce nu înțeleg este ca ei nu vor ca eu sa fiu fericit și îmi interzic anumite lucruri normale pentru vârstă mea