| Admiraljoker a întrebat:

În urmă cu câteva zile m-am certat cu părinții mei din cauza iubitei mele și mi-au spus ca nu ma mai ajuta financiar ca masina mea este a lor și alte chestii etc. Nu i-am luat în seama și am făcut tot pe cocosul dar astăzi nu mi-au mai dat nimic și mi-au spus că-mi pot face bagajele. Eu am 18 ani, credeti ca ma pot da afara din casă?

43 răspunsuri:
| Admiraljoker explică (pentru Avner):

Apreciez sfaturile tale

| salieri84 a răspuns:

Spuneai ca iubita nu te apreciaza pentru tot ceea ce faci in relatia voastra. Evident ca nu te iubeste, e o brighidoaica, ahtiata dupa bani si rasfat. Daca parintii tai ti-au spus ca nu e de tine, inseamna ca au cunoscut-o si si-au dat seama ce hram poarta. Ar fi bine sa-i mai asculti cateodata, au o experienta de viata mai bogata decat a ta, posibil sa fi trecut prin situatii similare, de-a lungul timpului. Iubeste-ti familia si gaseste intotdeauna o solutie, in urma careia nimeni sa nu aiba de suferit si care sa va implineasca pe fiecare in parte. Fete gasesti la tot pasul.

| sierra1 a răspuns:

"mi-au spus că-mi pot face bagajele eu am 18 ani"

e decizia ta!
mai faci ceva școală?

| Admiraljoker explică (pentru sierra1):

Da sunt student

| sierra1 a răspuns (pentru Admiraljoker):

Ori muncești și-ți câștigi tu banii și ești "cocoș", ori ești de bun simț cu ai tăi și stai cu mânuța intinsă

| Emma30555 a răspuns (pentru Admiraljoker):

Fata aia dacă sta cu tine pe interes, și chiar este o fata needucata, tu de ce o iubești? Poate ai exagerat cu cheltuitul banilor pe cadouri sau alte lucruri de s au supărat părinții tăi. Nu este normal sa le cheltui lor banii pentru distracțiile tale. E normal sa te ajute financiar dar nici tu nu trebuie sa exagerezi.

| Admiraljoker explică (pentru Emma30555):

Am încercat sa o cuceresc cumpărând cadouri și sa o plimb sa o scot In oraș sa fac sa simtă bine în prezenta mea am mers chiar și un weekend la mare, când am încetat sa i cumpar ceva am simțit-o puțin rece cu mine

Peste tot ai plătit tu? Dacă da și faptul ca spui ca s-a răcit de cand nu ai mai cheltuit bani nu îți spune nimic? E drăguț sa faci gesturi fata de o fata dar trebuie sa faci asta când simți sau când îți permiți, și sa vezi ca și ea e atenta cu tine nu doar tu, nu ca condiție ca ea sa fie cu tine

Mi-am permis sa o răsfăț dar pe banii părințiilor, și din cauza asta m-am certat cu ei, eu o iubesc pe ea și ma gândesc la ea în fiecare noapte și dimineața tot cu ea în cap ma trezesc asta ma doare cel mult, am mai avut 2 astfel de relații din care tot eu am suferit dar ma gândesc totuși ca este vina mea și părinții mei au dreptate, Sunt un ratat care nu este în stare sa cucerească o fată doar cu prezenta mea fără bunuri materiale o relație normala, când atrag femei
doar cu mașina mea am eșuat deja, părinții mei au dreptate și prietenii. Sunt un ratat pentru că în alt mod nu pot aborda o femeie decât financiar

Nu ești ratat, dar dai peste materialiste sau te atrag genul asta de fete. Încearcă si altfel. Tine de tine

Încerc sa gândesc asa pentru a fii împăcat cu ideea ca doar eu sunt de vina ca atrag astfel de fete, Eu sunt un tip sensibil și foarte timid eu ma îndrăgostesc de ele si pun totul la suflet chiar dacă pentru ele sunt o aventura de o noapte din cauza ca eu nu am avut niciodată o iubita sa ma iubească pe mine

Și îți mulțumesc pentru ce mi-ai spus sa încerc altfel și ca totul tine de mine trebuie xa eu sa ma schimb ele vor rămâne aceleași...

| FantasyBoy a răspuns:

Nu ar trebui sa astepti sa te dea ei afara, ar trebui sa pleci tu singur!
In locul tau as renunta la facultate, mi-as gasi un job, iti inchiriezi o garsoniera, si abia apoi te poti astepta la respect din partea fetelor, e clar ca 90% din situatia ta pe plan personal e cauzata de faptul ca locuiesti cu parintii, si fata aia stie asta.