Depinde de situatia ta, respectiv daca ai terminat studiile sau nu.
Daca le-ai terminat te pot da afara, daca nu le-ai terminat au obligatia de intretinere, care presupune si asigurarea unei locuinte, asa ca nu cred ca te vor da afara.
In orice caz ar fi bine sa-ti respecti parintii si sa nu mai faci pe nebunul cu ei.
"mi-au spus că-mi pot face bagajele eu am 18 ani"
e decizia ta!
mai faci ceva școală?
Da sunt student
Ori muncești și-ți câștigi tu banii și ești "cocoș", ori ești de bun simț cu ai tăi și stai cu mânuța intinsă
O zic la nervi și supărare, înseamnă că deși ai full suport totuși nu apreciezi și nu asculți de ei. Te pot da afară din casă, dar niciun părinte nu ar face asta nici dacă ai face chestii mult mai grave.
Da știu asta ce ma doare foarte mult este ca prietena mea nu apreciază efortul meu pentru ea nici nu știu dacă ma iubește
Te desparți, îți trece în 2-3 săptămâni, după aia te vei simții foarte bine, vei avea încredere de sine mult mai mare, trebuie să te pui pe tine pe primul loc, nu pe cei care nu te apreciază, familia este pe primul loc întotdeauna.
Am încredere în mine, ce nu înțeleg este ca ei nu vor ca eu sa fiu fericit și îmi interzic anumite lucruri normale pentru vârstă mea
Ai 18... ei sunt obligați sa aibă grija de tine pana atunci.
După este treaba ta
Pai unii dabi așteaptă să facă 18 ani și să plece de la părinții lor reci, și tu când ai oportunitate nu vrei? Caută frate loc de muncă, fă-ți o cărare în viața asta care e in multe culori, cumpăra-ti mașină și să le faci arăți părinților ca nu ai pierdut nimic dandu-te afară. Trebuie să fii perseverent și îți propui obiective pe care sa le îndeplinești cu iubita ta. Doar că atenție la iubita, trebuie sa fii atent si sa știi dacă poate dura relația sau e ceva de moment.
Sunt student frate pentru a îmi găsi un loc de munca trebuie sa mi termin studiile prima dată
Frate ai idee câți studenți lucrează în timp ce fac facultate?
Da știu am colegii care lucrează...
Poți...de fapt fii ca ei, ești major, părinții nu mai au nici o responsabilitate pentru tine.
Bine
Părinții mi-au spus ca prietena mea nu este de mine că ei nu îmi mai dau banii pentru ai cumpăra ei cadouri și alte chestii adică sa ma distrez cu ea pe banii lor că nu sunt în stare sa-mi fac o prietenă normala și ca ies cu toate fetele ușoare, problema este ca eu o iubesc pe fata asta
Muncește și fă ceva cu viața ta ceva Adevărată și real lasă femeile
La Capitolul iubită nu ma bag nu știu nu ma pricep tu ști mai bine ai grija pe cine iubești cu Adevărată și la cine te deschizi cu Adevărată succes
Fata aia dacă sta cu tine pe interes, și chiar este o fata needucata, tu de ce o iubești? Poate ai exagerat cu cheltuitul banilor pe cadouri sau alte lucruri de s au supărat părinții tăi. Nu este normal sa le cheltui lor banii pentru distracțiile tale. E normal sa te ajute financiar dar nici tu nu trebuie sa exagerezi.
Am încercat sa o cuceresc cumpărând cadouri și sa o plimb sa o scot In oraș sa fac sa simtă bine în prezenta mea am mers chiar și un weekend la mare, când am încetat sa i cumpar ceva am simțit-o puțin rece cu mine
Peste tot ai plătit tu? Dacă da și faptul ca spui ca s-a răcit de cand nu ai mai cheltuit bani nu îți spune nimic? E drăguț sa faci gesturi fata de o fata dar trebuie sa faci asta când simți sau când îți permiți, și sa vezi ca și ea e atenta cu tine nu doar tu, nu ca condiție ca ea sa fie cu tine
Mi-am permis sa o răsfăț dar pe banii părințiilor, și din cauza asta m-am certat cu ei, eu o iubesc pe ea și ma gândesc la ea în fiecare noapte și dimineața tot cu ea în cap ma trezesc asta ma doare cel mult, am mai avut 2 astfel de relații din care tot eu am suferit dar ma gândesc totuși ca este vina mea și părinții mei au dreptate, Sunt un ratat care nu este în stare sa cucerească o fată doar cu prezenta mea fără bunuri materiale o relație normala, când atrag femei
doar cu mașina mea am eșuat deja, părinții mei au dreptate și prietenii. Sunt un ratat pentru că în alt mod nu pot aborda o femeie decât financiar
Nu ești ratat, dar dai peste materialiste sau te atrag genul asta de fete. Încearcă si altfel. Tine de tine
Încerc sa gândesc asa pentru a fii împăcat cu ideea ca doar eu sunt de vina ca atrag astfel de fete, Eu sunt un tip sensibil și foarte timid eu ma îndrăgostesc de ele si pun totul la suflet chiar dacă pentru ele sunt o aventura de o noapte din cauza ca eu nu am avut niciodată o iubita sa ma iubească pe mine
Și îți mulțumesc pentru ce mi-ai spus sa încerc altfel și ca totul tine de mine trebuie xa eu sa ma schimb ele vor rămâne aceleași...
Nu ar trebui sa astepti sa te dea ei afara, ar trebui sa pleci tu singur!
In locul tau as renunta la facultate, mi-as gasi un job, iti inchiriezi o garsoniera, si abia apoi te poti astepta la respect din partea fetelor, e clar ca 90% din situatia ta pe plan personal e cauzata de faptul ca locuiesti cu parintii, si fata aia stie asta.
Spuneai ca iubita nu te apreciaza pentru tot ceea ce faci in relatia voastra. Evident ca nu te iubeste, e o brighidoaica, ahtiata dupa bani si rasfat. Daca parintii tai ti-au spus ca nu e de tine, inseamna ca au cunoscut-o si si-au dat seama ce hram poarta. Ar fi bine sa-i mai asculti cateodata, au o experienta de viata mai bogata decat a ta, posibil sa fi trecut prin situatii similare, de-a lungul timpului. Iubeste-ti familia si gaseste intotdeauna o solutie, in urma careia nimeni sa nu aiba de suferit si care sa va implineasca pe fiecare in parte. Fete gasesti la tot pasul.
Nu cred că te vor scoate pe ușă afară, doar se vor distanța de tine. Să nu fie totuși și greșeala ta în ceartă...
Ar trebui sa îți ceri scuze plus nu e nimic ce au zis de iubita ta important ca tu o iubești dar eu zic ca mai bine ți-ai cere scuze și poate nu te dau afara.
În plus dacă erai deștept tăceai și nu ziceai nimic când au zis ceva despre iubita ta și așa nu era sa se ajungă la asta
Mi-am cerut scuze dar mi-au pus condiția sa o las în pace pe ea și prostiile, și practic eu sufăr cel mai mult acum în fiecare seara și zi eu ma gândesc la ea. Dacă totuși ma iubeau părinții ar fi vrut ca eu sa fiu fericit împreună cu ea