Nu ai cum sa muncesti pentru o persoana pentru a spune da, deoarece nu ai cum, daca nu te lasa langa ea, ca sa ii demonstrezi ca te-ai schimbat si ca iti pare rau! Decizia iti apartine! :*
Daca ti-a zis tie asta - ca ai "de muncit mult" - atunci poti sa-ti dai si singur seama ce sanse ai.
Crezi ca o saptamana de zile este de ajuns sa-ti rectifici comportamentul? Incearca doar daca ai puterea de a te abtine de la prostiile pe care le faci, fi mai "avar" in decizii si vorbire si gandeste inainte de a face sau a zice ceva
Depinde ce ai facut. Fetele sunt si manipulatoare si poate ca adevaratul motiv nu e vreo greseala de a ta si poate pur si simplu s-a plictisit de tine. Daca te iubea macar putin nu putea trece repede peste. Las-o si vezi daca se intoarce, daca nu, cauta alta
Salut, dupa o relatie de 1 an nu cred ca s-a despartit de tine si deja vrea sa inceapa cu altul! Cine stie ce comportament ai avut si tu! Oricum acum e cam tarziu sa iti para rau, esti la mana ei, daca vrea sa te ierte te va ierta, daca nu asta e!
Buna...Fii sigur ca nu te-a uitat, doar ca nu stiu ce ar vrut sa spui prin(comportamentul meu), poate are nevoie de tine deoarece orgoliul e mare, dar daca o iubesti lupta pentru ea! Succes...