Nu ai cum sa muncesti pentru o persoana pentru a spune da, deoarece nu ai cum, daca nu te lasa langa ea, ca sa ii demonstrezi ca te-ai schimbat si ca iti pare rau! Decizia iti apartine! :*
Crezi ca o saptamana de zile este de ajuns sa-ti rectifici comportamentul? Incearca doar daca ai puterea de a te abtine de la prostiile pe care le faci, fi mai "avar" in decizii si vorbire si gandeste inainte de a face sau a zice ceva
Salut, dupa o relatie de 1 an nu cred ca s-a despartit de tine si deja vrea sa inceapa cu altul! Cine stie ce comportament ai avut si tu! Oricum acum e cam tarziu sa iti para rau, esti la mana ei, daca vrea sa te ierte te va ierta, daca nu asta e!
Depinde ce ai facut. Fetele sunt si manipulatoare si poate ca adevaratul motiv nu e vreo greseala de a ta si poate pur si simplu s-a plictisit de tine. Daca te iubea macar putin nu putea trece repede peste. Las-o si vezi daca se intoarce, daca nu, cauta alta
Buna...Fii sigur ca nu te-a uitat, doar ca nu stiu ce ar vrut sa spui prin(comportamentul meu), poate are nevoie de tine deoarece orgoliul e mare, dar daca o iubesti lupta pentru ea! Succes...
Daca ti-a zis tie asta - ca ai "de muncit mult" - atunci poti sa-ti dai si singur seama ce sanse ai.