| Marius22222222222 a întrebat:

Începusem să vorbesc cu o tipă zilele trecute.nu arata rău deloc ne placem reciproc.doar că mereu intervine acea problemă (fosta).deși nu mai am legătura cu ea mă simt aiurea de parcă aș tradao. oare voi scăpa vreodată de chestia asta? simt că nu voi mai putea fi fericit cu vreo fată

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Bine.

Nu o tradezi cu nimic pe fosta.Nu mai sunteti impreuna, esti liber sa faci ce vrei cu viata ta.

12 răspunsuri:
| StratulatVictoeEugen a răspuns:

''simt că nu voi mai putea fi fericit cu vreo fată''
Asa este. Treci la baieti.

| Alexia87991 a răspuns:

Deci,din moment ce e fosta face parte din trecut.
Îmi pare rau sincer de fata cu care vorbești, săraca nu știe cu cine vorbește de fapt, cum să te gândești la fosta când vorbești cu alta fata...ce penibil.
Încearcă să vorbești cu fata respectivă și să îi spui cum stau lucrurile, că tu încă te gândești la fosta ta si daca simti ca nu vei putea avea nimic cu ea din cauza ca ai rămas blocat în trecut și probabil asa va fi mereu daca nu faci nimic în privința asta si spune-i adevărul.Nu e deloc plăcut să fii într-o situație de genul.

| Marius22222222222 explică (pentru Alexia87991):

Nu i-am dat speranțe

| Ellaamnt a răspuns:

Vei putea fi fericit. Trebuie doar să treacă puțin timp... înainte de a incepe o relație..trebuie sa te vindeci de fosta... abia după vei putea face lucrurile asa cum trebuie!

| DeMicUnCălător a răspuns:

Dacă nu mai ești cu ea! Cum ai putea s-o trădezi?

| Marius22222222222 explică (pentru DeMicUnCălător):

Pur și simplu nu pot fi cu nimeni

| dullcat a răspuns:

Mai, de ce te bagi intr-o relatie cand inca nu ti-a trecut de fosta? Sa stii ca doar iti bati joc de timpul tau si de timpul altora.Zau.

| Marius22222222222 explică (pentru dullcat):

Nu m-am băgat în nicio relație.i-am spus că nu pot trece peste fosta

| Marius22222222222 explică (pentru dullcat):

Așa e

| Simpatic a răspuns:

Este in mintea ta problema prietene, fosta numai exista, mergi mai departe, iti pui singur piedici!

| Marius22222222222 explică (pentru Simpatic):

Da.

| Mosotti a răspuns:

Las-o naiba pe fosta, ce ai casunat asa pe ea? Fa-ti viata mai departe, o sa scapi daca iti dai seama ca e o prostie sa gandesti ca o tradezi atat timp cat e fosta.

Simti eronat, si daca nu exista ea, era alta, deci puteai fi fericit si cu alta, nu ramaneai singur 100 de ani.