Sa inteleg ca in 8 luni ar fi trebui deja s-o prezinte parintilor si gata pregatit tot, dus mare si Luna de miere? In felul ãsta in 8 ani de relatie te spânzuri.
Dumneavoastra traiti cu 30 de ani in urma. Acum femeia visurilor se transforma intr-un Cosmar la cea mai micã greseala instantaneu.
Reacțiile de genul ăsta sunt arhicunoscute.
În mod sigur mai are o altă relație (sau poate mai rău, e însurat).
AnaMaria50 are dreptate. Nici un bărbat care te iubește nu pleacă în concediu invocând motive de doi lei ca să nu meargă cu tine.
E clar că ești doar rezerva pe care o folosește pentru "relaxare".
Sapă puțin mai adânc și ai să descoperi.
Deci nici nu te ***, nici nu te plimba...super. Este o comoara la casa omului baiatul asta. Tu ce Doamne iarta-ma primesti de la relatia asta? Nu esti cineva important in viata lui. Inca nu a terminat cu distractia. Tu esti doar o persoana care, atunci cand are el chef de relax, il primeste. Atat. In rest, nu prea faci parte din viata lui.
Are problema asta de din 2016 cam așa eu am descoperit întâmplător(lucrez ca asistenta la o clinica privată) plus ca am obsevat inca de la primele contacte...deci nu ma foloseste sexual ca nici nu ar putea...dar in fine eu am cerut niste sfaturi va rezumati doar la sex vad...Cand din start se elimină stiu am omis sa zic si eu acest mic detaliu