| Maria3458 a întrebat:

Intr -o relatie conteaza banii?

71 răspunsuri:
| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru RAY):

Peste tot pe planeta e la fel te asigur dar sunt unele au niste pretentii de te lasa rece, imi spune mie una "nu te uiti la tine cum arati" da tu cum arati in motii matii s-au sunt unele care mai zic " esti dragut dar na, nai sanse te las in friend zone" asta mi-a pus capac.

| Pricope_Marius_1997 a răspuns (pentru RAY):

Suntem in mileniul 3 sec XXI lumea e o jungla, ala care are bani, fizic, relatii, inteligenta le are pe toate frate, deci cam asa stau lucruriile.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Si barbatii sunt in stare de exact aceleasi chestii.

| Adi88 a răspuns:

Contează fără ei nu poți trai. Ca să ți întemeiezi o familie contează

| Lioana a răspuns:

Banii nu prea au legatura cu relatia daca aceasta e bazata pe dragoste si nu pe interese materiale. Totusi banii influenteaza oamenii si se nasc discutii din pricina lor. In multe relatii exista certuri pe tema banilor cat si frustrari si nemultumiri atunci cand unul produce mai multi bani si se da peste cap pentru a-i obtine iar celalalt nu prea produce.

| Plato a răspuns (pentru supadeceapa):

Nu banii ar fi problema. Dar ai fi putut sa-mi raspunzi la intrebare.

| RaphahellDamian09 a răspuns:

Nu. Banii is egal cu 0. Intr-o relatie adevarata nu conteaza cat de frumos sau bogat esti. Conteaza felul tau de afi, de a gandii.

| RaphahellDamian09 a răspuns:

Nu. Banii is egal cu 0. Intr-o relatie adevarata nu conteaza cat de frumos sau bogat esti. Conteaza felul tau de afi, de a gandii. Daca unul dintre parteneri spune "da nu imi place de el/ea ca ii sarac/a" ii clar ca el/ea ii un prostalau care traieste doar ca sa iubeasca hartiile si lucrurile materiale.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Dusmani au doar cocalarii.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru supadeceapa):

Are exact pe ce pun unii preț: băutură și țigări. laughing

| Lucian2473 a răspuns:

Depinde ce relatie. Daca e una fara obligatii precum relatia dintre doi liceeni care se intalnesc, emrg la o cofetarie sau film si apoi fiecare la casa lui, nu conteaza banii.
Dar daca cei doi se hotarasc sa se casatoreasca si au de gand sa intemeieze o familie, cred ca ar trebui sa se gandeasca si la resursele financiare. Pentru ca nu poti trai, practic, fara o sursa de venit. Sunt atatea facturi de platit, abonamente la tv, internet si celelalte. Daca cei doi nu se gandesc la resursele financiare si continua relatia prin casatorie nu vor avea o viata normala ci una plina de chin. Si ei dar si copii lor.
Daca cei doi vor ca banii sa nu conteze, atunci relatia ar trebui sa ramana la primul statut pe care l-am amintit.

| PersonajFictiv a răspuns (pentru supadeceapa):

"Dusmani au doar cocalarii. "
Serios?

| GirlOnline81 a răspuns:

Sigur ca banii conteaza, nu numai "intr-o relatie", dar nu trebuie niciodata sa uiti ca unele lucruri nu pot fi cumparate cu bani.

| PersonajFictiv a răspuns:

Fiecare persoana care e saraca are mai putine posibilitati : nu se duce unde vrea,nu mananca mereu ce vrea,nu se imbraca mereu cum vrea,etc,depinde cat e de saraca.
Banii intr-o relatie conteaza pentru fericirea adusa de ce am zis mai sus si altele pentru care trebuie sa platesti.
Iubesti o persoana pentru felul in care te simti cu ea - lucru pe care nu il poti exprimenta decat atunci cand o iubesti cu adevarat si esti iubit cu adevatat,nu poti sa cumperi cu bani un inlocuitor,nu exista in intreg Universul ceva care sa inlocuieasca felul in care te simti cand esti cu "acea tipa" sau "acel tip".
Sunt multi bogati depresivi,nu e nevoie sa intru in subiectul asta.
Banii aduc fericirea intr-o oarecare masura,iar iubirea in alta, e mai bine sa fii si ok din punct de vedere financiar si sa ai parte de iubire adevarata.
Mai importanta e iubirea, zic eu, iar banii mai putin, nu am cum sa pun banii pe primul loc.
Banii ii puteti face amandoi happy

| eugeniu2020 a răspuns:

Pai daca nu ai niciun leu in buzunar, cum sa iesi macar la un suc?
ce fata va sta cu tine fara niciun leu?
niciuna

| Plato a răspuns (pentru eugeniu2020):

Nu iesi la suc, pur si simplu. Sucul ala defineste relatia?
Imi pare rau sa vad atatia oameni tristi.

| Sn4k3 a răspuns:

Da, asta daca nu va deranjeaza saracia.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru supadeceapa):

Ești o tâmpită

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Baga o manea si-ti trece laughing.

| Maria3458 explică (pentru eugeniu2020):

Adevarat sunt care nu au bani de un suc!

| Maria3458 explică (pentru ForeverAlone97):

Chiar sunt importanti banii intr- o relatie.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Maria3458):

Nu foarte tare

| OrdanKarris a răspuns:

Daca ai pus intrebarea, pentru tine conteaza!

| OrdanKarris a răspuns (pentru Maria3458):

Ce imi iese mie pentru acel suc? Daca eu te scot la un suc, ce primesc eu?

| OldSoul a răspuns:

Daca intrebi asta...
E cam clar ca pentru tine conteaza.

Daca nu ar fi contat, ai fi stiut ca banii ii puteti face impreuna.

| Violleta2022 a răspuns:

Daca relatia este de afaceri sau din interes, da.
Daca este o relatie bazata pe sentimente adevarate si reale de dragoste, atunci, banii nu conteaza deloc.

| Henrypericolpublic a răspuns:

Nu.Contează iubirea, viața și fericirea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru supadeceapa):

Nu conteazã banii ea lucreaza la Kaufland, el e sef. Dar e frumoasa laughing

| eugeniu2020 a răspuns (pentru Plato):

Sucul a fost un exemplu doar - daca esti limitat si nu intelegi, imi pare rau de tine!
pai bine ma fraiere - chiar sa nu iesi nicaieri cu iubita? sa nu ii iei o floare? un mic cadou ceva?