Pai sunt niste fraieri care nu vor nici sa munceasca dar sa stea pe capul domnisoarei si ea sa il plimbe/cumpere de toate, niste labagii imputiti!
Conteaza nu are rost sa ne amagim, Si cand te indragostesti te uiti la ce are celalalt.In momentul in care ajungi sa nu iti mai ajunga banii se vede adevarata iubire.
Conteaza banii, conteaza cum arata, cum se imbraca. Caracterul? Ce-i aia? Eu nu ma f@t cu caracterul!
In alte vremuri era altceva. Acum piata asta cere: bani, pozitie, sex-appeal, masina, confort etc. Traim intr-o societate dura cu reguli dure.
De ce ar trebui sa-i dau flori? Este cumva mai speciala ca mine? Cand incep sa fac gesturi d-astea ii dau de inteles ca sunt mai prejos decat ea si ca, cumva ar trebui sa fac eu ceva in plus cat sa ma ridic la valoarea ei. Nici o floare nimic. Adica cum, pentru mine relatia ca barbat sa fie o responsabilitate iar pentru ea doar o experienta? Nu multumesc, mai bine singur sau prietenii cu beneficiu
Ii datorez eu cumva iesiri in oras? Ca sa ce, sa-mi cheltuie lady banii? ) Daca esti tu dispus sa fii lingaul perfect, spor la lins. Eu ies cu ea in oras dar la modul chill, adica nu incep sa scot banii din buzunarul meu de fiecare data cand ies cu ea din casa. Daca e genul de femeie care asteapta asta, zboara din peisaj. Din nou, daca vrei sa fii servitorul perfect, exista multe fete de acest gen. Spor la lins.
Im vine sa rad cand ma uit la raspunsuri si vad oameni care zic ca dragostea conteaza mai mult.
Pai muriti de foame dracu, cu dragostea.
Dragostea tine un an 2.
Pe urma urmeaza, vin intrebarile, da de ce nu te duci la munca, da de ce eu iau salariu mai mare si tu mai mic, da uite cum se duc astia in dubai, si noi stam ca prostii acasa. s-a.m.d mor
Daca e o relatie nou inceputa si ambii aveti joburile voastre nu conteaza, dar cand deja formezi un cuplu pentru intreaga viata, nu musai casatoriti, vor conta. Banii sunt supravietuirea amandorura si fericirea care va v-a aduce. Fara bani esti nul in viata.
Da conteaza. Conteaza pentru barbatul/femeia care nu face minimul pe economie si vine aici si zice " dragostea conteaza" si prostii pentru mincinosi nesimtiti. Ce ma face sa ma imi vomit in gura, fetele/femeile de mai sus. Mai trebuie sa mai continui? Macar daca minteau baietii/barbatii era mai amuzant.
PS. Facem un mic test? Intreaba fetele/femeile mai sus care mint cu nerusinare ca nu conteaza banii lui, daca pisi castiga mai mult ca ele ( daca au macar un iubit/sot). Daca e macar una care spune ca el castiga mai putin, eu ma spanzur!
PS2. Nu zic ca nu se intampla asa ceva pe planeta. Dar in general vorbim de femei trecut bine de 30 ani care se multumesc cu ce gasesc. Sau chiar mai tinere dar aceeasi mentalitate. "mai bine uratul ala gras decat intr-o casa plina de pisici". O femeie cu o facultate buna nu o sa se uite in veci la unu care castiga mai putin. Pentru ca nu l-ar putea respecta. E de cand lumea si pamantul si asa o sa fie mereu indiferent minciunile penibile mai sus. Nu conteaza ca Romania, Italia, Uk, Franta etc. Peste tot e la fel. Unica diferenta ca macar unele au bunul simt sa admita asta. Femeile alea merita respectate! Nu astea mai sus.
Nu conteaza câți bani ai in buzunar, ei se fac și se duc, important e să fie amândoi independenți ca sa nu depindă unul de altul.
Pai asta e si ideea dragostei, sa imparti totul. Cum sa fie independenti unul de celalalt, daca sunt indragostiti?
Asta cu independentu, e mai tarziu, pe la 40 de ani, cand ai fost deja insurat, si ti-a luat sotia jumatate din casa dupa ce ati divortat, a doua ti-a luat masina, si la a 3-a, deja faci contract prenuptial, sa fi mai sigur ca fiecare e pe cont propriu si nu mai pierde nimeni nimic. dar nu e cazul la ei, ca banuiesc ca sunt tineri. inca n-au ajuns acolo