Cred ca sunt disperate d-alea care nu-si gasesc niciunde relatie si se baga pe Tinder in speranta ca-si vor gasi printul cu care sa se bage in relatie, dar sunt si d-alea care vor doar o tura si aia e, fara sentimente si resentimente. Intrebarea e, cat de panarama sa fii ca om sa stai pe aplicatii de genul ca sa-ti gasesti jumatatea? Realitatea e cea mai buna aplicatie.
Procentul este mic, maxim 2%, valabil la ambele sexe. Din 500 de matchuri și discuții cu 200 de fete m-am întâlnit doar cu vreo 3-4, și alea serioase din păcate au alte probleme, ori mintale ori fizice ascunse.
E mai mult o mascarada.
Sunt fete pe care daca le bagi in seama, in sensul ca tu incerci sa deschizi conversatia prin a spune buna, salut, hei iti dau unmatch doar pentru asta.
Am iesit cu o singura tipa de pe Tinder, dar s-a dovedid a fi o consumatoare inraita de bere si cu probleme cu capul.
Cum mai spun si ceilalti procentele sunt mici. Deci succes
E ca si cand ai intreba: in lume sunt numai oameni buni? In fiecare loc sunt si oameni buni, si oameni rai.
Ultimele disperate dupa ****, bogatie si fotomodeli. Hai sa fim seriosi, esti om serios, cauți relatie serioasa de luna durata, te duci pe tinder?
Mai rar, asa vad situatia. Tu trebuie sa te gandesti ce ar cauta o fata pe Tinder, corect? Ceea ce doresti tu chiar se afla pe Tinder? Lasa aplicatiile de genul si cauta in viata reala, in zona in care te-ai nascut sau cat pe aproape, altfel te vedem la TLC (jk) !
Da sunt extrem de selective, cauta ceva serios din toate punctele de vedere, esti ca la examen daca nu ai media 8-9 in toate intri degeaba
Tinder its chad teritory, good muscular guys on 6'0 tall height! period what is below that it's wasting time
Știu tipe destul de serioase care au intrat pe Tinder. Normal, doar din pură curiozitate și fără să caute ceva serios.
O prietenă și-a făcut Tinder ca să preacurvească și s-a ales cu o relație super frumoasă, au 4-5 ani de când sunt împreună . Sunt și persoane serioase, dar trebuie să sapi puțin după ele. Eventual să fii sincer de la început, să nu creadă că e o joacă între voi și atât. Cred, totuși, că nu trebuie să folosești aplicația asta dacă ești genul care se atașează repede și nu are răbdare să formeze o relație de prietenie înainte să se gândească la ceva serios.
Cunosc un cuplu care s-a cunoscut pe tinder, s au căsătorit între timp. Doar ca acolo nu prea găsești persoane woau, sunt șanse mici sa găsești fata visurilor sau băiatul visurilor pe un site de agățat.
anonim_4396 întreabă: