| StrongHeart a întrebat:

Intrebare de baraj.
Pe Tinder sunt fete serioase?laughing

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Toate se consideră serioase.
Dacă nu mă crezi, întreabă-le.winking

49 răspunsuri:
| HadesSs a răspuns:

Da si nulaughing

| Drimmero a răspuns:

Cred ca sunt disperate d-alea care nu-si gasesc niciunde relatie si se baga pe Tinder in speranta ca-si vor gasi printul cu care sa se bage in relatie, dar sunt si d-alea care vor doar o tura si aia e, fara sentimente si resentimente. Intrebarea e, cat de panarama sa fii ca om sa stai pe aplicatii de genul ca sa-ti gasesti jumatatea? Realitatea e cea mai buna aplicatie.

| Frank51 a răspuns:

Procentul este mic, maxim 2%, valabil la ambele sexe. Din 500 de matchuri și discuții cu 200 de fete m-am întâlnit doar cu vreo 3-4, și alea serioase din păcate au alte probleme, ori mintale ori fizice ascunse.

| Drimmero a răspuns (pentru Frank51):

Zi merci ca nu erau barbati 'deghizati' in conturi feminine, atatea figuri ce mai faceti )))

| Frank51 a răspuns (pentru Drimmero):

Nu vorbesc cu cineva fără să mă asigur de identitate, în principiu încurajez să îmi trimită poze, insist să vorbim la telefon, șamd. E aiurea să te bazezi doar pe text.

La ce te referi prin figuri? Supăra adevărul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E mai mult o mascarada.
Sunt fete pe care daca le bagi in seama, in sensul ca tu incerci sa deschizi conversatia prin a spune buna, salut, hei iti dau unmatch doar pentru asta.
Am iesit cu o singura tipa de pe Tinder, dar s-a dovedid a fi o consumatoare inraita de bere si cu probleme cu capul.
Cum mai spun si ceilalti procentele sunt mici. Deci succes laughing

| Flavianadx a răspuns:

Da, eu.

N-ai prins gluma din prima, nu e vorba de niciun adevar suparator

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

E ca si cand ai intreba: in lume sunt numai oameni buni? In fiecare loc sunt si oameni buni, si oameni rai.

| NotNamed a răspuns:

Ultimele disperate dupa ****, bogatie si fotomodeli. Hai sa fim seriosi, esti om serios, cauți relatie serioasa de luna durata, te duci pe tinder?

| Flavianadx a răspuns:

Dar baieti seriosi sunt?

| IngerasulMicut a răspuns:

Pe Tinder nu e nimeni serios.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De abia găsești în realitate fete serioase, ce pretenții sa ai de la tinder. Or fi una la 500, cu puțin noroc o poți găsi exact pe acea fata.

| Frank51 a răspuns (pentru Drimmero):

Tu ai pățit sa fie bărbat undercover? laughing

| StrongHeart explică (pentru Flavianadx):

Buna intrebare, fiecare om isi apara sexul/genul laughing

| NotNamed a răspuns (pentru Flavianadx):

Cei mai neseriosi.

| Celcestietot a răspuns:

Mai rar, asa vad situatia. Tu trebuie sa te gandesti ce ar cauta o fata pe Tinder, corect? Ceea ce doresti tu chiar se afla pe Tinder? Lasa aplicatiile de genul si cauta in viata reala, in zona in care te-ai nascut sau cat pe aproape, altfel te vedem la TLC (jk) laughing!

| Mosotti a răspuns (pentru Frank51):

In general un barbat undecover nu va vb cu alt barbat, ci cu femei.

| Mosotti a răspuns (pentru Drimmero):

Pai aia vb cu fete, nu cu alti baieti, iar daca-s homo, nu se dau femei, se dau barbati si incearca sa aduca discutiile catre ce trebuie.

| raMLesS a răspuns (pentru NotNamed):

"Ultimele disperate dupa ****, bogatie si fotomodeli. Hai sa fim seriosi, esti om serios, cauți relatie serioasa de luna durata, te duci pe tinder?"
Nu, te duci pe Facebook laughing

| raMLesS a răspuns (pentru Drimmero):

Eu am rupt pe tinder, deja ma saturasem, eram epuizat, una dupa alta.

Răspuns utilizator avertizat
| TLF92 a răspuns:

Da sunt extrem de selective, cauta ceva serios din toate punctele de vedere, esti ca la examen daca nu ai media 8-9 in toate intri degeabalaughing

| TLF92 a răspuns (pentru Celcestietot):

Tinder its chad teritory, good muscular guys on 6'0 tall height! period what is below that it's wasting time

| T0T a răspuns:

Știu tipe destul de serioase care au intrat pe Tinder. Normal, doar din pură curiozitate și fără să caute ceva serios.

| LoveSleep a răspuns:

Serioase legat de ce?
Dacă fac sex cu 3 tipi pe săptămână nu sunt serioase?

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

O prietenă și-a făcut Tinder ca să preacurvească și s-a ales cu o relație super frumoasă, au 4-5 ani de când sunt împreună laughing. Sunt și persoane serioase, dar trebuie să sapi puțin după ele. Eventual să fii sincer de la început, să nu creadă că e o joacă între voi și atât. Cred, totuși, că nu trebuie să folosești aplicația asta dacă ești genul care se atașează repede și nu are răbdare să formeze o relație de prietenie înainte să se gândească la ceva serios.

Niciodata, n-am intrat pe tinder asta vreodata, insa am mirosul fin si simt sexul lor chiar si virtual, sunt cateva detalii care pot da o persoana de gol.

| Drimmero a răspuns (pentru Mosotti):

N-ai treaba, e la moda sa te dai fata/baiat pe conturi fake.

| Emma30555 a răspuns:

Cunosc un cuplu care s-a cunoscut pe tinder, s au căsătorit între timp. Doar ca acolo nu prea găsești persoane woau, sunt șanse mici sa găsești fata visurilor sau băiatul visurilor pe un site de agățat.

Întrebări similare