Da, eu. Dar mi-am facut profilul astfel incit 99.9% din populatia feminina a planetei imi va da swipe left. Intr-un final, nu conteaza. E... amuzant. Reconfortant. Sa vad profile si profile, mofturi si auto-plasari pe pedestale care iti pun garduri intre tine si cei din jur. "Aia casatoriti sau cu copii sa dea swipe left." "Daca ai sub 1.80, da swipe left." "Sint o lady, caut un gentleman." "Nu ingenunchez decat in fata lui dumnezeu." Toate ca toate, dar astea cu neingenuncheatul ce naiba vor sa gaseasca? Pe unul care a fost muscat de scula de vreuna si a ramas traumatizat in privinta sexului oral? Unde e sinceritatea? Da, vreau sa ingenunchezi in fata mea. Vreau sa fiu sclavul tau la orice ora. Sa fim dumnezeul celuilalt si sa ne doara in pix de ce se intampla in jur. Sa fim doar eu, tu, si ATIT! Asta e de cautat si putini inteleg ce ar trebui sa caute. Nu caut sa fiu ca altii, nu ma intereseaza ca ea sa fie ca altele, vreau ca in momentul in care sintem impreuna, restul universului sa dispara. Vreau ca in fiecare zi sa ne ridicam unul altuia un templu, peste noapte sa le demolam, apoi sa o luam din nou de la capat. Vreau ca timpul sa inceteze sa existe. Asta vreau. Intr-o oarecare masura am avut asta, cindva, desi eu eram cel mai implicat, iar ea tot incerca sa isi suprime ceea ce simtea si intr-un final asta a fost ceea ce ne-a despartit - mental dorea ceva, in plan fizic era altceva, si a decis sa fie cerebrala. Si desigur ca nu am scris asta pe Tinder. Ar fi prea serios pentru o aplicatie in care cele care cer seriozitate fac poze cu bot de rata sau limba scoasa...
Poate una la 100. Treaba este că în momentul în care o femeie recurge la astfel de aplicații înseamnă că este disperată. O femeie disperată ascultă la mine că trebuie să îți aprindă niște semnale de alarmă la căpățână. Aia are un motiv întemeiat pentru care nu-și găsește pereche.
Pana la urma asta face un cont, e o masca virtuala, adica toti ne adapostim dupa un nick, o poza si niste fraze. Dar ce fac astia care se dau o persoana de sex opus lor e din alta liga si chiar sunt niste terminati.
Pai daca e homo, nu se da fata, se da baiat si e clar, cum e pe site-urile de matrimoniale, de ex pe badoo sau placere.ro poti sa scrii hetero sau open mind care inseamna ca esti dispus la orice, sau pe altele homo hetero parca.
Ptr ca homo vor barbati ca si ei sunt barbati, nu au interes sa se dea fete, ca daca da de alt homo, interesu lui e sa fie barbat ca a stabileasca ceva.
Consider ca online-ul nu trebuie sa fie decat o scanteie, si discutia sa nu fie purtata mai mult de o ora. Restul discutiilor se vor purta numai fata in fata.
Palavrageala pe internet nu duce la cunoasterea celuilalt, ci la pierderea timpului si chiar la nasterea indoielii si a intregului alai ce vine dupa aceasta: evidentierea defectelor de caracter (pe care toti le avem), gelozie, ura, etc.
Pentru ca daca nu stabilesti -imediat ce se va putea- o intalnire, in felul acesta dai ocazia "partenerului" sa petreaca timp cu alte persoane. Inima ii poate fi atrasa de o alta discutie, si poti sa o pierzi. Dar nu o pierzi repede, deoarece nici celalalt partener de discutii nu se grabeste la o relatie serioasa.
In felul acesta aplicatiile de dating au ajuns cimitire de inimi zdrobite.
Nu inteleg, daca e barbat si e straight adica normal, nu va cauta alti barbati, se va da barbat cum e, ca sa agate fete. Deci nu are nici un interes sa se dea fata ca sa agate baieti straight adica pe clasic.
Ptr ca oricum nu duce nicaieri! Ca ala va afla ca el e barbat si nu fata si deci la ce ajuta?
Unii se dau fete ca sa vb cu alte fete, sa le intrebe aia, ailalta, ca fetele mai discuta cu fetele dar ignora barbatii din start.
Puține.
Cum a zis și tipa zâmbăreață, dacă le întrebi pe ele toate se consideră serioase, deștepte, cu caracter
Toate sunt, intrarea se face doar pe baza istoricului relatiilor. avute si daca nu ai avut relatii sexuale. E plin de ingerii pe site ul ala. E un fel de Pagini Aurii al ingerilor.
Depinde mult ce cauți și cum comunici. Tinder este pentru tot de la sex pentru o noapte la relații serioase? Cel recomand este să comunici ce vrei când vorbești cu un match de la început
Exista barbati care nu se gandesc la vaginul unei fete cand o privesc? sa fim seriosi vorbim ca nu sunt fete serioase dar in noi in loc de corpul ei nu vedem nimic,logic ca ele numai serioase daca barbati sunt libidinosi,porci, am un antrenor libidinos care se da la fete, imi provoaca greata, fii naibi netru in gandire, eu daca eram fata stateam cu o fata nu cu porci care vad doar corpul meu si ma considera un obiect sexual
anonim_4396 întreabă: