| Roberta00 a întrebat:

Intrebare pentru baieti:
Daca ati avea de ales dintre :
-O fata sportiva, fara "dotari"
-O fata obisnuita un pic dotata
-O femeie
Ce ati alege?

7 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Sigur nu aş alege sportiva. De ce? Pentru că toată viaţa va fi obsedată de corpul ei (vai, trebuie să slăbesc! sau vai, mă scol la 5 să mă duc să alerg etc. etc.).
Dintre celelalte două nu înţeleg un lucru: Nu poate fi obişnuită, cu dotări şi femeie în acelaşi timp sau cum?
În orice caz, dacă nu au nimic în cap, prefer niciuna.

| Bacemi a răspuns:

Cam aiurea facuta categorisirea. O fata nu o aleg doar prin prisma experientei de viata, nici pe pe principiul '' dotarilor ''. Alegerea se face pe mai multe criterii. Degeaba e o fata frumoasa daca nu are nimic in cap. Degeaba e super isteata daca nu ma atrage. Trebuie sa fie un echilibru. Nu trebuie neaparat sa exceleze la vreun capitol. Sa aiba cate un pic din fiecare.

| Flav a răspuns:

Dar o fata sportiva sau obisnuita nu poate fi in acelasi timp femeie? Sau cum vin la tine categoriile astea?

| Vizitiul a răspuns:

Femeia cu o cugetare iscusita si suflet de fetita ilustreaza imaterialul in conceptia mea!

| mihai_1757 a răspuns:

O fata obisnuita

| cristy_4404 a răspuns:

O fata obisnuita nici prea frumoasa dar nici urata asta e si in functie de cum arata si baiatul.

| DeyCj a răspuns:

O femeie. Că poate le are pe toate cele de mai sus şi plus de asta este matură şi ştie ce vrea. happy