| Bingoo a întrebat:

Intrebare pentru barbati! De ce barbatii sunt extrem de bucurosi cand incep o relatie afirma ca le e drag de femeia respectiva, se simt bine cu ea, rad, glumesc, se plimba impreuna! Apoi brusc dupa 2-3 zile de relatie isi pierd interesul, nu suna, nu raspund la telefon! Doar dupa cateva ore ca ba a avut treaba, ba ca nu auzii tlf, dar se intampla asa mereu! Raspunsuri sincere va rog!

18 răspunsuri:
| Adrian5575 a răspuns:

Sunt unii care se cred destepti si isi pun iubitele la incercare, sa vada cum reactioneaza. Sau se lasa greu cuceriti. Se cred importanti. Sau si-a pierdut interesul fata de tine.

| Panamax a răspuns:

Ceva in comportamentul tau ii determina sa fuga.

| Adry05 a răspuns:

Ori nu sunteți deloc compatibili, ori nu i-ai mai stârnit interesu după

| Bingoo explică (pentru Panamax):

Da dar ce anume? Nu am pretentia sa vina cu cadouri, nu il sun decat de 2 ori pe zi la pauza si cand ies de la munca, iar mesaje ii mai dau 2-3 cu ce face in rest sunt foarte deschisa! iar el nici la apelurile acelea 2 nu raspunde sau la mesaje raspunde foarte tarziu seara, iar cand ne vedem e foarte foarte iubitor si atent

| Unknownzgw a răspuns:

Cred că ai o idee greșită despre ce înseamnă "a începe o relație".
Să știi că dacă ți-a tras-o unu de câteva ori, te pupă unde vrei tu și îți spune 2-3 cuvinte de apreciere care te fac să te uzi toată aia nu înseamnă că a început o relație, de cele mai multe ori.

| Cksihja a răspuns:

Uneori după ce sentimentul de fluturi în stomac dispare, unii oameni realizează că nu au nimic în comun cu persoana respectivă.
Dacă ai probleme într-o relație le discuți cu partenerul nu cu publicul, noi nu știm ce fel de om este iubitul tău dacă tu nu discuți problemele relației cu el atunci această relație nu are viitor.

| NoisyLight a răspuns:

Una este să începi o relație, iar alta este să o întreții. Lumea a devenit foarte superficială și total lipsită de simțul responsabilității. Despre incultură nu mai deschid subiectul, fiindcă ar fi multe de spus.

| mgtow a răspuns:

De fel problemele apar in cativa ani sau luni nu asa repede, aia sant copilarosi care fac asa dupa 3 zile - omul se satura de tot, e monoton si vrea sa schimbe situatia de aia sant probleme in relatii

| Bingoo explică (pentru mgtow):

Exact,sincer incep sa obosesc sa ma simt scârbita de acest gen de oameni

| Balalau95 a răspuns:

Cand esti lasat cu ochii in soare e foarte naspa
iar cand e vorba de relatii, barbatii sunt in general LASI
asa ca in loc sa te scoata la o cofetarie si sa iti spuna ca esti o fata frumoasa care sigur o sa gaseasca pe cineva, dar lui nu i se pare ca esti compatibilia cu el si ii pare rau ca trebuie sa se desparta... e MUUUUUUULT mai simplu sa nu mai raspunda la telefon

si ne mai intrebam, de ce o scena de gelozie "clasica" contine de obicei si... vitriol (acid sulfuric... arde bine, RAUUUUUU)

| cristimihailov a răspuns:

Fara pasarica, fara feedback...

In general e simplu

| Frank51 a răspuns:

Sunt entuziasmati ca in sfarsit trag si ei ceva. Daca dupa 2-3 zile nu mai raspunde atunci vrea sa traga altceva.

| faruitoruldechei566 a răspuns:

Pai daca sunteti urate ce sa facem noi

| faruitoruldechei566 a răspuns (pentru Panamax):

Pai cand vad ce fata are

| faruitoruldechei566 a răspuns (pentru cristimihailov):

Nu stiu ce ai spus acolo dar este emotionant

| cristimihailov a răspuns (pentru faruitoruldechei566):

Sper ca lacrimile de emotie nu ti-au stricat machiajul happy

| NarcisIfrim a răspuns:

Bucura-te ca s-a intamplat asta acum si nu in timpul unei relatii..atunci era mult mai greu, erai atasata.
PA si mai departe.Ti-a demonstrat ce este el, indirect.Nu vrea responsabilitati, nu vrea relatie.

| Maeve a răspuns:

Cred ca cedezi tu prea repede la pat si nu faci diferenta intre tipi care vor doar sex si aia care vor o relatie pe bune.