| tonyc7 a întrebat:

Intrebare pentru barbatii care se considera foarte experimentati la femei: Ce vorbe trebuie sa ii spui pentru prima data unei tipe necunoscute pe care o vazi intamplator pe strada si pentru ca iti place de ea, vrei sa o cunosti?
Cum o faci sa accepte un dialog cu tine, fara sa te respinga sau sa te ignore? Exista cu adevarat formule de agatat cu sanse foarte mari de reusita? Sau totul e de fapt o loterie, sansele sa iti raspunda si mai ales sa te placa fiind extrem de mici, oricat de bine ai arata si oricat de frumos ai vorbi...

20 răspunsuri:
| blackWisteria a răspuns:

Nu exista agatat pe strsa. Nu mai luati sfaturi de la "masculi alfa"

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa acostezi așa o femeie necunoscută pe strada ii va provoca mereu anxietate... oricât de frumos ai fi tu

Bula
| Bula a răspuns:

Trebuie sa ghicesti la ce se gandeste femeia si sa faci "miscarea" potrivita.
In caz contrar, e loterie.

| gabicoo a răspuns:

O claxonezi cu Maybach-ul tau!

| Drimmero a răspuns:

Nu mai sunt vremurile de altadata cand barbatii care abordau pe strada erau gentlemani cu palarii pe cap, s-au dus vremurile de genul. In ziua de azi pentru o abordare de genul poti sa te trezesti pe la politie cu subsemnatul pentru hartuire, deci mai bine stai cuminte. Eu totusi sunt de parere ca e important cine le abordeaza si cum, daca e unul care arata bine si are vorbele la el nu ar fi o problema dar daca le abordeaza unul care nu e pe placul lor logic ca ar fi aiurea. Sincer fie vorba intre noi parca e cam ciudat sa te bagi in seama cu o necunoscuta pe strada doar pentru ca iti place cum arata pentru ca la prima vedere doar aspectul fizic iti trezeste interesul, vorbim de situatia in care tu o vezi pentru prima oara si nu stii absolut nimic despre ea. E si o loterie, depinde de cine dai ca poate nimeresti vreuna foarte vorbareata dispusa sa vorbeaca cu strainii si sa le lase abordata sau la polul opus nimeresti inabordabile, situatii in care te refuza difera, unele poate au iubiti, altele au traume in urma unor experiente nasoale, ori nu le placi ca persoana, nu le starnesti niciun interes bla bla, in mod normal conteaza si cine le abordeaza pentru ca nu oricine poate avea sorti de izbanda.

| relian a răspuns:

Formule laughing aia da, bagai o formula matematica si sigur cade pe spate.
Nu exista formule, exista doara intentii, deci trebuie sa observi, sa iti dai tu singur seama daca acea femeie te place, iar daca te place, atunci poti intra in vorba cu ea, spui orice iti vine, nu conteaza asta, daca tipa te place o sa converseze cu tine.

Daca nu te place, daca nu esti capabil sa iti dai seama daca o femeie te place asa din primviri, atunci spune-i direct ca o placi si daca vrea sa iasa cu tine la o cafea sau stiu si eu mai pe unde.

Daca spune ca da, atunci te place, daca te refuza inseamna ca nu-i curioasa de tine sub nici un a spect.
Aia e tot, asta e toata formula.

Nu conteaza cum arati, nu conteaza ce vorbe frumoase si spune, conteaza sa o atragi, aia e toata formula.Bine si sa spui ceva, pentru ca daca nu-i spui nimic, va crede ca nu esti curioasa de ea.
Femeile daca te plac mai rar incep ele o conversatie.

| Goddessss a răspuns:

O sa ma prefac ca sunt barbat si o sa iti raspund in cel mai sincer mod. Fizicul conteaza, bine este si vorba de subiectivism, sa ne intelegem. Trebuie sa te comporti foarte calm, bland, sa nu pari la modul ala creepy, sa o faci sa se simta bine, sa diversifici subiectele, sa ii explici motivul pentru care vrei sa o cunosti. Unele intr-adevar ca s-ar simti foarte ciudat (dar sa nu te miri de ce, traind intr-o lume bolnava), dar altele mai comunicative (ca mine cu siguranta, ar accepta prietenia). Totul tine de fizic si de caracter. Degeaba esti inalt, frumos, daca nu stii ce vrei, esti plicticos, nu stii a lega 2 cuvinte, nu vrei ceva serios etc.

Pur si simplu, te scuzi de dernaj, o saluti, ii zici ca ti se pare ca e draguta, eventual ii ceri un insta ceva, si vorbesti cu ea. Daca vezi ca merge conversatia, e interesata. daca nu, nu. Nu forta!

Si cel mai important, nu te lasa! Daca una nu accepta, aia e! Ce conteaza! Vine alta si tot asa! Felicitari pentru curaj!

| blackWisteria a răspuns (pentru Drimmero):

In ziua de azi pentru o abordare de genul poti sa te trezesti pe la politie cu subsemnatul pentru hartuire.

De unde ai scos aberatia asta?

| 4evergentleman a răspuns:

Nu o sa îți spună cu toate că știu și dețin unii arta seducerii sexului frumos. Nu uita că ești pe o platformă unde foarte multi au probleme psihice serioase, nu cred că e cazul să cauți astfel de sfaturi pe aici.

| darrio2007 a răspuns:

„Când te apropii de fecioara pe care o zăreşti în drum, nu te înfăţişa cu înălţimea şi trufia, ci cu blândeţe şi smerenie."

De unde stii tu ca e fecioară?

Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns:

E o mare prostie.
Nu încerci niciodată să agăți pe stradă tipe necunoscute.
Dacă o faci, suporți urmările/consecințele. laughing

| sofisis a răspuns:

Nici o femeie intreaga la minte nu va fi ok sa o agati pe strada. Dupa mine e la ghici. Poti sa ai noroc sa creezi o conexiune cu o straina sau nu. Dar asta in total alte situatii....nu pe strada

| Drimmero a răspuns (pentru blackWisteria):

Nu ai de unde sa stii de ce nebuna dai.

| DeMicUnCălător a răspuns:

E o loterie,
Șansele tale sunt mari atunci cănd ești sincer și șarmant

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru darrio2007):

Pentru el toate sunt fecioare. LOL.
Am răs! cum demult n-am mai răs

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru sofisis):

Miliarde de femeie cred in oamenii invizibili care trăiesc in cer. Cred e drept să bănuiesc că se vor găsii și stradă căteva care să pună botul la Disperare Georgică.

| darrio2007 a răspuns (pentru Drimmero):

Dacă mai stie si carăți, ai pus-o de mămăligă. Ha, ha!

| tonyc7 explică (pentru Goddessss):

Cu siguranta raspunsul tau e cel mai destept si cel mai convingator! Multumesc mult!

| Goddessss a răspuns (pentru tonyc7):

Pentru nimic!
As scrie mai mult, dar nu am timp