| LupulSinguratic2023 a întrebat:

Intrebare pentru femeile singure.
Ce parere aveti despre un barbat singuratic? Alminteri sociabil in grupuri si cum se spune, "cu tupeu".
Din cauza cursului vietii nu a putut pastra prietenii, deci nu are nici un prieten. Este un barbat independent, relativ realizat material, casa, masina, venit peste medie, focusat pe munca, are grija de corpul lui, pasionat de psihologie, responsabil. Si are un copil dintr-o casatorie anterioara. Pareri subiective, va rog. Multumesc.

24 răspunsuri:
| DorinaK a răspuns:

Focusat pe munca si are un copil dintr-o casatorie anterioara. Adica te-a lepadat sotia!

| Voinescu_Catalin_ a răspuns (pentru DorinaK):

Vaaai. acum tu ai fost rau, ca mine! Ce intrebari IMATURE pun unii. Sau poate dumnealui chiar este,, protagonistul,, pataniei. de aceea vrea idei,, subiective,,. Orgoliul cere mancare! >P

| Eireann a răspuns:

Un copil dint-o casatorie anterioara inseamna ca fosta lui o sa fie mereu in viata noastra. Asta nu e o problema asa mare dar faptul ca nu are prieteni ma ingrijoreaza fiindca barbatii de genul asta sunt "agatatori" (clingy).

| Frank51 a răspuns:

Needy.

Acel "bărbat independent" are nevoie de afirmarea pe care nu a avut-o niciodată. Altminteri probabil un tip ok cu calități și defecte tipice acestui site.

| Parakeets a răspuns:

E ok, atâta timp cât omul se ține de treabă. Și o spun ca un copil care nu a primit nimic de la tată. Dacă zici că ai un copil, important este să te axezi pe muncă și copil.
Dragostea va veni ea, când te aștepți mai puțin. Dar nu uita, copilul contează, asta dacă nu vrei ca și copilul tău să te urască atunci când se va face mare și să trăiască cu traume. Dacă e fată, poate alege calea lesbianismului, doar pentru că un bărbat, cel mai important bărbat, ta-su nu a fost pentru ea, niciodată acolo, iar dacă este un el, poate să nu își întemeieze niciodată o familie și să ajungă cu marii vicii, pentru că un copil băiat, fără un model masculin pozitiv sau chiar absent, nu se va dezvolta niciodată ca un bărbat pozitiv, iar bărbații fiind și mai reticenți la exprimarea emoțională și având mai mult testosteron, pot deveni agresori supremi sau vicioși.
Nu cred că oricare ar fi copilul tău, îți dorești un astfel de viitor pentru el/ea.

Sper să nu-mi-o iei în nume de rău, dar atât din dureri personale legate de mediul familial plus tot ce am studiat, pedagogie/psihologie/religie și am lucrat cu copii, am observat că uneori și o recăsătorie, afectează copilul. Deci dacă ai un copil și oricare a fost situația nu te-ai înțeles cu fosta, fă un pas înțelept și ocupă-te de copilul tău. Iar dacă vrei să te recăsătorești, alege cu cap, chiar dacă se spune că "dragostea există" alege la rece, ceva ce e bine pentru tine și copilul tău. Dar totul axat pe copil, știu că poate e dur ce o să-ți spun, dar când ești tată, nu prea mai ai timp de chestii ca "dragostea" și "vânatul".

Îmi pare rău dacă am fost prea tranșantă, dar oricum în postura de învățătoare niciodată nu m-am înțeles cu părinții elevilor mei, însă sfatul pe care ți-l dau, e fix din ceea ce am observat la clasă, părintele se axează doar pe copilul lui. Ia acest sfat și ocupă-te de copilul tău, pentru că merită. Femeile vin și pleacă, dar copilul tău, rămâne copilul tău și nu cred că vrei să-l traumatizezi pe viață.

Îmi pare rău de sfat dacă te rănește, dar e doar ce gândesc și vreau doar binele acestor copii ai planetei. Pentru că acești copii de azi, vor deveni cei care ne vor conduce mâine și observăm deja că lumea a înebunit și regresat, în loc să progresăm.
Seară faină și succes în meseria de tată.

| LupulSinguratic2023 explică (pentru DorinaK):

Multumesc pentru raspuns. Deci sa inteleg ca dupa tine orice om iesit dintr-o relatie care nu mai mergea, din varii motive, incompatibilitate, etc, este un om de care s-a "lepadat" celalalt?

| LupulSinguratic2023 explică (pentru Parakeets):

Multumesc pentru raspuns. Copilul a fost si va fi mereu parte din viata mea. Stie si simte ca este iubit de tatal lui. Petrecem timp impreuna in mod regulat, comunicam si sunt permanent prezent in viata lui, fizic sau prin telefon.

| LupulSinguratic2023 explică (pentru Voinescu_Catalin_):

Multumesc pentru raspuns. Da, eu sunt protagonistul "pataniei".

| LupulSinguratic2023 explică (pentru Parakeets):

Vreau sa adaug ca raspunsul tau nu ma raneste in nici un fel. Nu caut confirmarea convingerilor mele.

| LupulSinguratic2023 explică (pentru Frank51):

Da postarea pe un astfel de site poate semana cu cautarea de confirmare, afirmare sau cum spui tu "needy". Insa, intrebarea a fost pusa cu scopul de afla parerile subiective ale oamenilor.

| LupulSinguratic2023 explică (pentru Eireann):

Multumesc pentru raspuns. As spune ca clingy sunt cei a caror viata se invarte in jurul partenerei/partenerului. Personal as spune ca a nu avea prieteni nu te face clingy intr-o relatie, atat timp cat ai un job pe care il iubesti, pasiuni, un copil, scopuri in viata, alte lucruri in care iti pui energia.

| DorinaK a răspuns (pentru LupulSinguratic2023):

Corect. Esti un refuzat, un rebut.

| LupulSinguratic2023 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsurile sincere. Asta ma ajuta sa renunt la cautare, sa ma bucur de mine, de copilul meu, de cariera, de pasiuni si de viata si sa las totul sa vina de la sine, organic.

Ma amuzi, dar in acelasi timp raspunsul tau arata suferinta. Probabil ai divortat si inca il urasti pe cel pe care l-ai "lepadat". Vreau sa iti spun ca orice ar fi viata merge inainte. Iarta, alege pacea si alege-te pe tine.

Cine isi doreste oua volante prin casa?

Inteleg ca ai fost poate inselata si imi pare sincer rau daca e asa. Insa in acelasi timp, e bine sa intelegem ca fiecare experienta ne apropie si mai mult de ce suntem in realitate. Valoarea ta nu sta in comportamentul altcuiva in relatie cu tine decar daca ii permiti lucrul acesta, nu doar fizic, cat si intern, mental.

| Frank51 a răspuns (pentru LupulSinguratic2023):

Nu seamănă, este. Tocmai asta e definiția, ai spus-o cu cuvintele tale:

"Insa, intrebarea a fost pusa cu scopul de afla parerile subiective ale oamenilor."

Ai nevoie de o părere, cauți soluția care nu există, tocmai asta e definiția afirmării față de ceilalți.

Ce ai tu nevoie este auto-afirmare, asta ca să nu mai fii needy.

Multumesc pentru raspuns.

Ai perfecta dreptate.

| DorinaK a răspuns:

'Ce parere aveti despre un barbat singuratic?''
Ca eati un zgarcit ciudat.

Iti inteleg punctul de vedere si apreciez feedback-ul.

Barbatii vin cu tot felul de prostii. Sunt ca spuma: dupa ce se duce nu mai ramane nimic.

| Parakeets a răspuns (pentru LupulSinguratic2023):

Exact!
Ai grijă de copilul tău, el e totul iar de job ca să-l poți întreține pe copilul tău în condiții decente. Restul vin și pleacă.
Zi bună!

| dullcat a răspuns:

Pare concentrat pe propria cariera? Mna, e foarte usor sa pui asa etichete dupa o descriere de un paragraf, insa in realitate cine stie cum o fi.Foarte multi barbati se regasesc in aceasta situatie.No big deal.