Eu tocmai ce am trecut printr-o despărțire, m-am despărțit de el fiindcă era prea gelos și ne certam din orice! Părerea mea este ca trebuie sa treci mai repede peste o despărțire pentru ca vei fi mulți pana sa îți găsești dragostea adevărată! Eu as vrea sa fiu împreună cu el dar nu ca să uit de fost ci pentru ca o noua relație e binevenita
Nu, nu recomand sa te lipesti imediat de cineva dupa o despartire, indiferent cat de dragut si amabil ti se pare acea persoana, fiindca relatia nu poate functiona dupa o despartire, fiind nevoie de o pauza, ca sa se vindece si sa realizeze despartire.
Se numește pansament și nu e ok, fie că ești fata sau băiat!
Pune-te in locul acelei persoane, cum te-ai simți sa îți zica că ești pansament, dar tu deja ai dezvoltat sentimente?
Probabil nu prea bine.
Depinde, ar putea sa te folosească ca sa treacă peste fost, sau nu. Depinde de femeie.
Nu e vb despre mine, e vb despre fosta mea care dupa o luna de la despartire vorbea deja cu un baiat mai apropiat asa si nu stiam daca o fata doar ar vorbi sau ar vr sa intre si intr o relatie cu baiatu ala
Nu e vorba despre mine ci despre fosta iar eu ma refeream ca ce gandeste o fata daca cunoaste un alt baiat calumea imediat dupa o despartire, ar vorbi doar ca sa primeasca atentie sau pentru o relatie chiar si pansament?
ASta ti-am explicat si eu, ca nu face nici o diferenta daca fata cunoaste un tip "ca lumea'"dupa ce tocmai s-a despartit de fostul iubit, fiindca relatiile tampon nu sunt relatii de viitor, bazate pe dragoste ci de flirt si pierdut timpul.
DenqOO întreabă:
anonim_4396 întreabă: