| madvideo a întrebat:

Intrebare pentru fete! SONDAJ.cate va doriti sa ajungeti asa? http://madvideo.ro/ciprian-si-simona-trash-the-dress/

14 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Este vreuna care sa nu isi doreasca?!?

| rosto a răspuns:

Hai nu incepe si tu cu spamul sad

| ghineanamaria a răspuns:

Pai eu una mi-as dori si asa dar nu nunta conteaza ci cu cine o faci mai ales ca vei alaturi de el toata viata pun pariu ca aproape toate fetele si-ar dori o astfel de casnicie plina de bucurii, iubire, respect si nu in ultimul rand o familie foarte fericita SPER SA INTELEGI CE-AM VRUT SA ZIC!

| Rukhsandra a răspuns:

Neah... mi-ar place cu mai multa actiune... e plictisitor sad
Mai bine era pe plaja, eu intr-o rochie mai simpla, el in pantaloni scurti.Sa fac nunta cu picioarele in mare (dar nu a noastra... undeva prin Spania sau Grecia laughing ) si dupa sa mergem intr-o casa pe plaja si sa avem [parte de ceva actiunewinking big grin

| Adelinesmile a răspuns:

Mai ar fi. pentru unele.eu as prefera pe plaja cu picioarele pe nisip si cu rochia uda... asta. nu ma incanta. nu as vrea sa fiu asa. as prefera o nunta normala.

| cornel a răspuns:

Superbhappy

| Marijuana a răspuns:

Nu`mi plac lucrurile ASA! Deci eu NUUUUUUU

| madvideo explică:

Spectaculos vezi la holywood

| madvideo explică:

Jena_lee-jaimerais_tellement

| madvideo explică:

Un singur raspuns este bun. voi spuneti ca vreti mai dinamic.mai cititi intrebarea odata si pe orma raspundeti...cate va doriti sa ajungeti asa? voi raspunde ti mai dinamic, cool

| Andaa_2747 a răspuns:

Eu as prefera mai degraba cum zice Lil`Beast love struck e mult mai frumos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As vrea eu.

| Flash a răspuns:

Nu sunt fata dar vreau sa spun ceva: Doar atat? Ma asteptam la ceva mai spectaculos...

| mEitZ a răspuns:

Madaline realizezi superb aceste montaje.pentru. ca probabil te pricepi intr-adevar si muncesti mult la ele;))
Felicitari! Si te rog sa imi dai si mie numele acestei melodii care e pe fundalul montajului asta(fac referire la prima melodie in franceza) te rog frumos intr-un mesaj...http://madvideo.ro/silviu-si-daniela/. MS MULT!