| crooxel a întrebat:

Intrebare pentru parinti! ce cadou le faceti copiilor vostri de Mos Nicolae si de Mos Craciun?

28 răspunsuri:
| Goguletzu a răspuns:

N-am copii, dar cred ca darurile depind in functie de varsta.(si de buget)
pana in 10 ani cel mai bune sunt dulciurile, iar daca sunt mai mari dulciuri+ ceva surpriza(eu unu de la asa ceva am fost fericitbig grin)

| EmaS a răspuns:

O nuia lunga si groasa. Am glumit. Cred ca eu o sa le dau bani, ca sa isi cumpere exact ceea ce doresc ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!

Nu sunt părinte, dar verișoarei mele de 1 an și verișorului de 12 și fratelui de 16(eu sunt mai mare decât ei fiindcă am 17) le cumpăr ceva ce merită, adică verișoarei de 1 an i-am cumărat un pulovar, o rochie groasă de iarnă și un joc pentru copii, verișorului de 12 ani îi cumpăr un PSP, un laptop9deja i le-am cumpărat)și i-am mai cumpărat o sacoșă mare de dulciuri iar fratelui de 16 ani i-am cumpărat parfum pentru iubită și rochie tot pentru iubita lui și pentru el i-am cumpăr un pulovăr un laptop negru de la Apple și o tabletă, baftă!

| Goguletzu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu toata lumea a castigat la lottorolling on the floor))

| Artegor a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa mai spuna cineva ca e criza laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Goguletzu):

Nu am câștigat la loto,le cumpăr aceste lucruri cu banii mei munciți de mine,și râzi degeaba, doar nu vrei să le cumpăr un pulover sau o rochie pentru toți3, nu?(în special o rochie pentru fratimiu)

Nu te supara cati ani ai?big grin

anonim_4396

17 ani, de ce întrebi?

Pai nu pot sa imi dau seama ce lucrezi tu ca sa ai o asemenea sursa de venit.straight face

| crooxel explică (pentru anonim_4396):

Ok...si ce as putea sa ii cumpar eu la sora'mea de 16 ani?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru crooxel):

Tu? O rochie, o tabletă? o pernă în formă de inimă și mie o fundă.Ș)

| Goguletzu a răspuns (pentru crooxel):

Ferrari,presupun ca anul trecut i-ai luat lamborghini. nu fi zgarcitlaughing

anonim_4396

Nu contează, îmi caut de muncă, fiindcă îmi place să am banii mei.

Pai nu ii plac rochile, nu am bani de o tabletastraight face...alte idei?

| crooxel explică (pentru Goguletzu):

Nah... mai bine un elicopterlaughing

Incearca ceva sentimental o bratara de arginthappy

| CrimiNNaLBoy a răspuns (pentru anonim_4396):

Adelenia tu ai 17 ani bani cat are si Prigoana... Unde iti gasesti tu loc de munca la 17 ani si asa de buni in cat sa ai asa bani. Am o matusa isi cauta loc de munca are 12 clase experienta si nu isi gaseste de munca cauta in ziare si multe altele. Si tu la 17 ani ai mai multi bani de cat toti ce au comentat la aceasta intrebare cred...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru CrimiNNaLBoy):

Ce contează? Mama are pile,și am lucrat multe până acum,babysiter,menajeră,vânzătoare,etc și multe altele, am adunat banii pentru ceva frumos, nu pot să am un loc stabil fiindcă dabia sunt anul 1 la facultate, dabia când o să o termin pot să îmi găsesc ceva stabil, dar până atunci o să fac meditații fiindcă actual dau meditații la engleză cu copii de peste clasa a 5-a, deci dacă muncesc de la 14 ani jumătate ca ospătăriță pană la 17 am schimbat slujbele și banii s-au adunat, măcar acum am din ce trăii.

Auzi, cine te crede din tot ce indrugi acolo?

anonim_4396

Nu am nevoie să mă creadă nimeni, eu știu adevărul și este singurul care contează, am muncit de mică fiindcă familia mea e din provincie și nu prea are bani și actual am casă singură în bucurești.

Lols... nu are bani? Si tu ai bani de laptopuri de la Apple, tablete, rochii si multe altele si familia ta nu are bani?

anonim_4396

Exact fiindcă mama nu munceștete nici tata, eu sunt singura care muncesc și de aceea am bani, și abia aștept să termin facultatea să fac și mai mulți pentru a le oferi mult mai mult celor dragi.

Ai 17 ani? anul 1 la facultate? sa fim seriosi.asa ceva nu e posibil

Am 18 ani si is pe a 11-a si asta ii la faculta la 17laughing))

| Artegor a răspuns (pentru crooxel):

In lumea ei poate e la facultate.Si Vadim se viseaza presedinte si uite, inca nu-l da nimeni afara de unde e. Dar de fapt, tot ce e posibil... Mozart compunea de la 5 ani, stii ca geniile se nasc o data la 100 de ore...sau erau 100 de ani? uite ca nu-mi mai amintesclaughing

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| CrimiNNaLBoy a răspuns (pentru EllaBlackEyes):

Aleluia... Uite cineva realist happy. La asta ma gandeam si eu, dar n-am vrut sa jignesc fata laughing.Las-o in pace k no crede nimeni k ea munceste si are bani cat au aia din grupu "Butoane" laughing.