anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebarea este pentru fetele care iubesc si au o relatie reusita, si sunt deci fericite langa partenerul lor.Despre secretele care fac ca un cuplu sa fie cat mai aproape de perfectiune, despre cum stim sa-i oferim celui de langa noi afectiune, intelegere, respect si sa fim langa el atunci cand trece prin momente mai grele…
Ok.Lasati-ma un minut sa-mi revin,ca am obosit – in viata mea n-am spus o chestie atat de tare.
Deci am ajuns sa ma cert cu iubita mea din orice,de exemplu ieri am facut cumparaturi si am uitat sa iau detergent de vase si ca sa nu se prinda am pus in cutia goala de axion niste sampon de-al ei, dar bine`nteles ca s-a intepat imediat si m-a borfait toata ziua.
Azi dimineata, de Dragobete, s-a trezit sa plece la serviciu, si cand sa iasa pe usa m-a sculat din somn si mi-a zis ca puteam sa fac si eu un gest - macar cafeaua sa i-o pregatesc c-o bomboana pe farfurie, daca o floare n-am fost in stare sa-i cumpar.Mai ales ca ieri mi-a dat ceva bani in plus(cu dedicatie-normal)pentru ce-aveam de luat, dar eu am crezut ca a gresit la calcule si oricum m-am oprit si-am baut cu un vecin o bere, plus ca am cumparat un pariu la jocurile de la rusi.
In fine.Nu vreau sa va mai retin, ca e luni azi si poate vreti sa va mai duceti si pe la munca.Deci sa va spun problema:
Cand m-am sculat acum 5 minute, m-am apucat sa caut tigari prin casa.Si mi-am bagat nasul prin sertarele ei unde-si tine alea de se da pe la pleoape si pe buze.Bine – fac o paranteza – cam prea mult se machiaza, adica nu ma deranjeaza ca intoarce toti barbatii capul dupa ea, dar cheltuie cam mult pe ele si e viata destul de scumpa, cum bine stiti.Bun.Sa continui.Si tot scormonind deci pe-acolo, am gasit o cutie pe care era desenata o barza care zbura cu un copil in gura.Si in cutie era un fel de stilou.Zic – hai ca-i bine ca am cu ce sa completez biletele la loto,ca alea albastre pentru ochi pateaza,iar alea rosii nu se cunoaste bine ca si biletu` e la fel.
Si deodata nu stiu cum ma uit dar gasesc o foaie-n cutie, de care am crezut initial ca-i garantia la obiectul respectiv, dar descopar cu uimire ca e un fel de instructaj despre cum trebuie sa faci pipi pe el, care inseamna ca de fapt producatorii stiau deja cat e de bun si ne sugerau sa nu mai mergem cu el inapoi, ca oricum nu ne mai despagubeste.
Pana aici cred ca ati inteles.
Si plec la loto. Ajung acolo, scot pixu si cer un bilet.Imi da femeia cu amabilitate,apoi se uita asa la mine si imi zice:
-Va dau un pix?
-Pai am.
-Sigur nu vreti?
-Sigur,zic si incep sa ma uit pe pereti pe-acolo sa ma inspir pentru alea norocoase.
Iar femeia, daca a vazut ca ma descurc, m-a lasat in pace si s-a bagat intr-un colt si a inceput sa vorbeasca la un telefon, mai in soapta asa, probabil ca povestea cu vreo prietena cum a fost in noaptea din ajunu` lui Dragobete, cand toti barbatii trebuie sa oferim iubitelor noastre afectiune si atentie.Adica sa facem sex, mai direct spus, ca n-are rost sa ne ferim.
Asa…Si nu trec vreo 3 minute cand deodata vad ca intra o un politist c-o politista locala si-o aud pe vanzatoare ca zice ``domnu` este``. Prima data am zis ca se roaga, dar apoi mi-am dat seama ca imi facuse cheie si sunase dupa backup.
Si in secunda urmatoare rosteste si politistu cuvantul magic - ``buletinu`!``, iar partenara lui imi cere sa-i dau pixul sa-l studieze, unde probabil ca nu mai vazuse nici ea asa ceva.I-l dau, apoi vad ca-l trage pe colegu` mai deoparte ii zice ceva mai in surdina, apoi ala iese si raman doar eu singur cu ea.Va dati seama ca am crezut ca vrea sa faca vreo tranzactie cu mine,dar de fapt se apuca sa-mi explice la ce e bun pixul meu, si asa aflu ca de fapt e – guess what?- un test de sarcina! Mai exact e un dispozitiv pentru femei, care cand le intarzie menstruatia, pot afla motivele exacte.
Deci e posibil sa am o problema si o sa vreau sa va cer si un sfat...
Dar nu acum.
In fine.Intrebarea mea:voi,fetelor,cum ati da vestea iubitului ca sunteti insarcinate?
Ca sa stiu la ce sa ma astept,nu de alta.
Ati face-o intr-o maniera originala,ceva mai romantic,sau ati alege sa-i faceti ceva dragut - un bilet intr-o placinta,de pilda,sau poate mai intai ii pregatiti o farsa si-i taiati un cauciuc de la masina,iar apoi ca sa-l impacati ii spuneti despre cum o sa fie el tatic?
Sau il anuntati simplu ca trebuie sa va luati o masina mai mare sa incapa scaunu la copil si carucioru` si sa mergeti impreuna la maica-sa sa scoata niste bani de pe unde-i are ascunsi, ca doar e si nepotul ei…
Oricum, sunt putin ingrijorat de ce-o sa urmeze, dar incerc sa imi pastrez calmul, si…ce-o fi - o fi! Dar daca vreti sa-mi vedeti reactia pe care am avut-o, cand am ajuns acasa dupa ce-am vorbit cu politista, va invit sa urmariti clipul de mai jos, nu dureaza decat 2 minute.
Multumesc anticipat pentru sfaturi.
http://www.youtube.com/watch?v=hfIIRIJ-ORY

Răspuns Câştigător
| pisoias a răspuns:

Orice poveste se termina cu si au trait fericiti pana la adanci batraneti. Daca ar fi fost asa nici prin gand nu ti-ar fi dat sa ne povestesti si noua.Iar saraca vanzatoare nu chema politia ci ambulanta.A si reactia din clip este in perfecta concordanta cu povestea ta.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru pisoias):

Ai prins ideea,dar am o banuiala ca te-ai inspirat din poza mea de profil...
Oricum, ce n-am inteles eu in clip e de ce se razbuna pe telecomanda, ca doar nu televizorul la tampit, ci jocul ala de calculator.Dar probabil ca mouse-ul era prea mic pentru poftele alea nebunesti, care-l apucasera...

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Cred ca a sosit momentul sa-ti iei un job! Vei avea un bebe sau doi...sau tripleti.hee hee

| Fatamuntilor a răspuns:

M-am gandit ca poate iubita ta vrea sa faceti un copil!
Iar daca deja ati facut sex, e deja momentul ca va reusit! Acum trebuie sa te pregatesi de nopti nedormite, nedormite si tot tacamul!
Cred ca ai antrenament, deoarece ai stat alaturi de surioara ta. Apropo ce face?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Pai ce sa faca...
Intra si tu la ultima mea intrebare si-ai sa vezi.M-a ars cu niste bani, din nou...
Dar nu-i nimic, ca i-am luat tableta si am pus-o pe TPU.De fapt pe Mercador.Sau pe TPU...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Da` tu nu stii sa te mai opresti?

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai de ce? Sunteti tineri, frumosi!
Avand in vedere ca ai 41 de ani si facand asa, un calcul rapid...10 copii poti face lejerhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru мιнαɛℓα36):

Bine.Vezi ca poate ti-i aduc pe cap odata cand au pana-n 5 ani toti, sa vad ce mai zici atunci!
Sa-ti rupa usa la frigider si sa ramai doar cu borcanu` de bulion; si sa-ti dea toata casa peste cap, sa iti gasesti rujurile prin oalele cu mancare si samburii de la masline sub pernele din dormitor...

| sofisis a răspuns:

Eu i-as spune : Hai sa bem un vin. Dar bei doar tu ca eu m-am dat pe apa. Si nu, nu sunt la cura animal insensibil...sunt cu unu mai mult. Ca n-ai putut si tu sa-mi faci doi dintr-un foc.Nuuuuu...tre sa ma chinui de doua ori ca sa am 2.
Si acum pe bune : i-as spune pur si simplu imediat ce as afla. Sau i-as arata testul de sarcina.

| Jasmin15 a răspuns:

Foarte interesanta povestea si plina de surpize happy