Orice poveste se termina cu si au trait fericiti pana la adanci batraneti. Daca ar fi fost asa nici prin gand nu ti-ar fi dat sa ne povestesti si noua.Iar saraca vanzatoare nu chema politia ci ambulanta.A si reactia din clip este in perfecta concordanta cu povestea ta.
Salut
http://www.jw.org/ro/invataturi-biblice/familie/cupluri-parinti/
Cele bune.
Ai prins ideea,dar am o banuiala ca te-ai inspirat din poza mea de profil...
Oricum, ce n-am inteles eu in clip e de ce se razbuna pe telecomanda, ca doar nu televizorul la tampit, ci jocul ala de calculator.Dar probabil ca mouse-ul era prea mic pentru poftele alea nebunesti, care-l apucasera...
Cred ca a sosit momentul sa-ti iei un job! Vei avea un bebe sau doi...sau tripleti.
M-am gandit ca poate iubita ta vrea sa faceti un copil!
Iar daca deja ati facut sex, e deja momentul ca va reusit! Acum trebuie sa te pregatesi de nopti nedormite, nedormite si tot tacamul!
Cred ca ai antrenament, deoarece ai stat alaturi de surioara ta. Apropo ce face?
Pai ce sa faca...
Intra si tu la ultima mea intrebare si-ai sa vezi.M-a ars cu niste bani, din nou...
Dar nu-i nimic, ca i-am luat tableta si am pus-o pe TPU.De fapt pe Mercador.Sau pe TPU...
Pai de ce? Sunteti tineri, frumosi!
Avand in vedere ca ai 41 de ani si facand asa, un calcul rapid...10 copii poti face lejer
Bine.Vezi ca poate ti-i aduc pe cap odata cand au pana-n 5 ani toti, sa vad ce mai zici atunci!
Sa-ti rupa usa la frigider si sa ramai doar cu borcanu` de bulion; si sa-ti dea toata casa peste cap, sa iti gasesti rujurile prin oalele cu mancare si samburii de la masline sub pernele din dormitor...
Eu i-as spune : Hai sa bem un vin. Dar bei doar tu ca eu m-am dat pe apa. Si nu, nu sunt la cura animal insensibil...sunt cu unu mai mult. Ca n-ai putut si tu sa-mi faci doi dintr-un foc.Nuuuuu...tre sa ma chinui de doua ori ca sa am 2.
Si acum pe bune : i-as spune pur si simplu imediat ce as afla. Sau i-as arata testul de sarcina.