Doar cei incapabili care nu inteleg ca dragoste cu forta nu se poate face si nici nu poti obliga pe nimeni sa te iubeasca daca nu simte nimic pentru tine, doar aceia sufera.
Dragostea si iubirea NU DOR, dimpotriva, sunt cele mai frumoase sentimente de pe fata pamantului, cu conditia sa fie reciproce.
Iubirea, nu o pot înțelege toți. Iubirea, nu te face să te simți ca naiba. Iubirea, este un sentiment foarte frumos, care uneori, te va face să fii foarte fericit, uneori te va mâhni.
Iubirea, NU DOARE! Dacă, tu iubești pe cineva, acest sentiment trebuie să fie reciproc. Pentru că dacă nu este, aia deja nu mai e iubire.
"Unde mai este locul tău"
-în altă relație, sau acasă, cu planurile personale (carieră, hobby, cultură).
Când celuilalt nu-i pasă, nu se poate numi iubire.
Să fii geloasă pe mă-sa e... cam mult. Nu cred că i-ai oferit nimic, d'aia nu îl interesezi.
Depinde de vârsta ta(in caz ca esti mai mica înseamnă ca ai prea mult timp liber), dar in mare alege-ți un partener adult ca sa n-ai astfel de dezamagiri.
E normal ca unu de 20-23 de ani sa fie asa, nu ai prea multa independență pentru ca nu ai bani, simplu!
Iubirea este un sentiment natural de atractie spre o persoana.
Este ca o lupa: vezi mari si frumoase calitatile care te intereseaza si pe care focalizezi, dar nu observi aproape deloc restul insusirilor persoanei. Acesta poate duce chiar la divinizarea persoanei, fara sa-i observi defectele.
Daca atractia este reciproca, atunci Natura si-a facut treaba, puteti sa va cuplatit.
Insa, daca senzatia de iubire nu este reciproca, atunci apar "efecte secundare sau chiar adverse" langa iubire: nevoia de posesie, gelozie si chiar fapte agresive, necontrolate.
Pentru a evita aceste probleme, trebuie sa "revii cu picioarele pe pamant", sa pui "lupa" deoparte si sa analizezi situatia cu mintea limpede si atenta.
Probabil, va trebui sa lasi persoana adorata, "iubita". Este de suficient ajutor daca ii cauti defectele si le pui in balanta logica cu "calitatile" dumnezeiesti, pe care le-ai atribuit.
" Nu cred că i-ai oferit nimic"- i-am oferit totul, am acceptat umilinte din partea lui si a familiei lui, m-am mutat in alt oras pentru el... sunt multe
"Iubire... iubirea te face sa te simti ca naiba?!"
★Total greșit. Ceea ce trăiești tu nu este iubire de aceea ai ajuns să te întrebi și să ne întrebi.E doar atașament de ceva anume față de aceea persoană.E la fel cum spun unii că cică s-au îndrăgostit la prima vedere.Tot ce este posibil la prima vedere e doar să placi ceva anume la aceea persoană. Când e iubire cu adevărat îl/o placi din cap până în picioare.Îi cunoști slăbiciunile,nu defecte că nu suntem aparate suntem ființe vii. Când este dragoste cu adevărat față de el/ea nu te aștepți la surprize neplăcute în viitor din acelea de genul offf este alcoolist,este un drogat,este leneș,joacă la păcănele,este violent,îi fug ochii după altele/alții,etc.Dar fiindcă nu iubim persoana de lângă noi întru totul,iar când i-am permis să intre în viața noastră ne-a dat pe spate doar fizicul sau situația socială,financiară și nu am căutat să aflăm capacitățile intelectuale,nu ne-am interesat de felul cum se descurcă în diferitele situații care vor apărea dacă dorim să fim împreună și să întemeiem o familie atunci să nu vă mire că pe viitor veți avea de suferit.
DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ TE FACE ȘI MAI FERICIT DECÂT ERAI ATUNCI CÂND ERAI SINGUR/Ă.
DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ NU TE FACE SĂ SUFERI,NU ÎȚI DĂ STĂRI DE NELINIȘTE,NU ÎȚI DĂ STĂRI DE ÎNDOIALĂ, NU ÎȚI DĂ STĂRI DE TEAMĂ. CÂND E DRAGOSTE ADEVĂRATĂ NU ÎȚI FACE NICI UN RĂU.
Vreți să fiți cu adevărat fericiți și împliniți?
Să aveți parte de așa ceva este nevoie ca el și ea să COMUNICE, să discute, să-și expună gândurile, să zică clar de la început ce caută, ce dorește, ce vise are, ce planuri de viitor, ce scop aveți în viață. Fiecare din noi știe foarte clar ce și ce nu ar accepta în viață de la un viitor partener/ă așa că doar de tine depinde dacă vei avea parte de un viitor strălucit sau plin de suferință.★
https://www.tpu.ro/......-inima-ta/
Ai scris - De ce doare indiferenta persoanei iubite?!
Când unul iubește o femeie frumoasă va suferi.
Când una iubește un bărbat frumos va suferi.
Când 2 oameni frumoși se iubesc sunt fericiți.
Când 2 oameni urâți se iubesc sunt fericiți.
NU merge frumosul cu urâta sau frumoasa cu urâtul.
Cu cat pui mai mult la suflet cu atat suferi mi mult...cand esti nepasator si indiferent, te simti mai bine, ia lectii cum sa fi pe viitor de la persoana aia, care le consideri utile si mergi mai departe, las-o asa
Da... Ai facut sacrificii.
Dar relatia cu tine nu l-a dus unde si-ar fi dorit, se pare. Poate e el un martalog din ala care nu stie ce vrea de la viata, treaba lui.
Povestea ta merge mai departe.
Bucura-te de timpul pe care il petreci singura, e mai de calitate decat cel pierdut in unele relatii.
Cum îl poți iubi dacă el e indiferent cu tine?
Cum îl poți iubi dacă el e lipit de fusta mamei, în loc să fie lipit de sufletul tău?
Îl iubești doar din nevoia de a iubi? Crezi că nu mai există altcineva pe planeta asta care să merite iubirea ta iar în schimb să-ți ofere sufletul lui?
Apropie-ți urechea de un ceas și ascultă-i ticăitul.
Sunt clipe din viața ta pe care le pierzi lângă cineva care nu te merită.
" Unde mai este locul tau, in momentul in care realizezi constant ca cel de langa tine este precum un copil " neînțărcat", vesnic lipit de fusta mamei?"
La sute de km distanta de el, sper.
Si ce te opreste in pune capat si sa iti vezi de viata ta? In viata dai si de ce deceptii, nereusite, aia e.
Pai sa te înveți minte pe viitor sa numai repeți greșeală, în adolescenta ești visător ai vrea sa faci sex des, prinzi drag de una și te inseala, asa te înveți
Iubirea este frumoasa.
Iubirea este placuta.
Iubirea nu doare.
In momentul in care iubesti persoana potrivita, te simti ca si in rai. (Efectiv simti ca ai ajuns in rai)
Nu mai ai nevoie de NIMIC. O vrei doar pe ea.
O problema este sa "gasim" persoana potrivita...
De multe ori ne indragostim de persoana nepotrivita... Iar asa ajungem sa pierdem 10-20-30-40 de ani din viata; Degeaba... Realizam mult prea tarziu ca nu a fost el/ea persoana potrivita.
(Odata ce nu iubim persoana potrivita... Suntem tristi, suparati, etc... Ceea ce vrea RAUL. BINELE ne vrea fericiti si vesteli)
Uneori trebuie sa asteptam...
Alte ori... Trebuie sa rezolvam anumite probleme pe care le avem. (Poate eu fumez. Ea nu fumeaza. Poate Dumnezeu/Divinitatea nu o sa ma lase sa o intalnesc pana nu ma las de vicii)
Nu pot sa iti scriu un roman... Dar sper sa te ajute micile informatii pe care ti le-am ofeirit.
Succes!