anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubita mea m-o înșelat. Si nu aveam o relație in care s-ar fi întâmplat asta, adică eram mereu atent la ce zic, ii luam chestii ii făceam mancare cand o vizitam etc. si tot o facut-o, ciudat nu? Si am aflat chestiile acestea in urma unor semnale de ale ei, astfel am aflat totul cand i-am ghicit parola de Instagram. Am aflat cand de revelion o zis ca nu poate iesi din casă ca are covid nu stiu ce membru din familia ei de fapt era la,, iubi ei,, si faceau sex etc, apoi dupa ce am iertat-o... am aflat ca au făcut de mai multe ori (2 3 4?) am aflat detalii precum cand o saruta o strângea de gat tampenii de genul sau datile cand o făceau mai exact prima data ea mi-o zis ca ii zicea,,nu, nu, nu vreau,, cand incepea sa o dezbrace si am intrebat-o,, pana la urma te o convins nu?,, si ea,, da...,, faza este ca toate aceste lucruri mi-au afectat sufletul si psihicul extrem de tare si întrebarea mea este:
Cum sa nu mai fiu atat frustrat pe chestia asta, adica nu imi pot explica, nici ea nu isi poate explica cum o putut face asta rolling on the floor...

68 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Ea te-a înşelat fizic, iar tu te plângi virtual? Plânge-te tot fizic, la cunoştinţele ei, ale tale...

| aditimus a răspuns:

Pur si simplu ori treci peste ori move to the next one.

| NarcisIfrim a răspuns:

Sunt direct cu tine.Inselatul e o alegere nu o greseala, pe bune.Accepti frustrarea si tot ce iti trece prin cap.Dar stergi tot ce tine de ea, absolut tot. Daca vrei sa o uiti de tot.
Daca vrei cineva cu care sa vorbesti despre asta, cauta-ma pe Narcis Ifrim pe Facebook, cand vrei tu.

| MValentin a răspuns (pentru sabin89):

Am discutat si cu ea fizic si cu atatea persoane tot,, fizice,,. Crede-ma nu sunt asa disperat de interacțiuni online, doar ca simteam nevoia sa ma descarc si aicirolling on the floor)))

| BlindMirror a răspuns:

Câinele nu părăsește stăpânul de bine ce-i este.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum sa nu mai fi așa frustrat? Priveste-o mai mult ca pe o primata un animal, nu ca pe un om.
O primata nu se poate controla. O persoana poate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din pacate experienta asta va ramane pe umerii tai pentru tot restul vietii, De usurat niciodata nu se va usura, Ai o singura scapare, Invata s-o transporti dupa tine mai usor.
Viata e o curva si intodeuna va ramane o curva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru BlindMirror):

Un câine poți să-l și bati că tot loial iti e.
Aia e o mâță. Nu îți e niciodată loială orice ai face pentru ea.

| Freya1 a răspuns:

Lucruri de genul se mai pot intampla in viata si fie din dragoste, fie din orgoliu te vei simti rănit cumva.
Trebuie să te gândești că în general cand cauti in alta parte insemna ca ce ai deja nu te mulțumește.Asa ca nu mai trebuie sa iti bati capul, trebuie doar sa accepti ca s-a intamplat si cu timpul să treci peste.
Dar tine cont de niște lucruri, nu toti oameni sunt la fel, nu toate relațiile de acum vor fi asa si nu trebuie să devi paranoic pe viitor.

| SingleForOne a răspuns:

Nu intru în detalii, doar așa ca sfat, mai caută "facts" despre psihologie și cum lucrează subconștientul, și pui în practică teoria pentru dezvoltarea ta personală, și a ei...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ai două variante. Sau o ierți, sa o lași.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Măcar a recunoscut, dacă te încălzește cu ceva... Prostia omenească. Ia o pauză și lucrează la tine.

| Panamax a răspuns:

Femeia cauta in alta parte ceea ce tu nu esti in stare sa-i oferi.
Razi in continuare.

| MValentin a răspuns (pentru Panamax):

Dacă ai fi citit bine, ai fi înțeles întrebarea inainte sa iti etalezi orgoliul.
,, nici ea nu isi explica,, in sensul că dupa atatea lucruri vorbite cu ala acum s-o reintors la mine adica suntem împreună iertand-o rectifica ce ai inteles

| MValentin a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta am zis si eu azi cand ma gandeam... cum sa fi asa,, animal,, incat sa faci asta? Adică nu ca vreau sa o jignesc, dar ma refer cum sa nu ai asa suflet?

Probabil ai dreptate cu acel lucrează la tine, dar de exemplu inainte sa ii recunosc ce am aflat despre ea cand i-am ghicit parola am luat-o in brate si i-am zis ca o sa fie bine si ca orice ar auzi de la mine sa nu plece si sa comunice larg cu mine deoarece stiu ca ii este greu in situatia asta nu doar mie... ar trebui sa fiu mai fara inima poate? imposibil

| MValentin a răspuns (pentru sadrian46):

De iertat niciodată nu am sa o fac, cel putin nu 100%. Este imposibil ca om cu suflet sa faci asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MValentin):

Ai gestionat bine situația, dar chiar nu aveai ce salva. Te-a înșelat și a fost imperativ să scapi de ea. Să lucrezi la tine înseamnă multe lucruri. Să evoluezi din punct de vedere mintal, să fii mai mulțumitor, mai calm, să scapi de anumite frici, să îți ajustezi așteptările de la viață. De ce nu, să evoluezi și fizic. Desigur, poate deja ai aceste lucruri, dar mereu este loc de mai bine. Ideea este ca daca vrei sa ai o relatie mai bună pe viitor, trebuie ca si tu sa ai ceva mai bun de oferit, pentru a te putea astepta la cineva pe măsură. Si, cel mai important, sa inveti ca fericirea ta nu stă intr-un om.

,,fericirea nu sta intr-un om,, asta ar fi singurul lucru ce mi-ar fi greu sa-l schimb si nici n-as vrea stiind clar in caz de esec cum se simte totul

Oricum acum suntem împreună, totul e frumos ca inainte... dar totuși cicatricile rămase pe sufletul meu sunt greu de nevăzut... de aceea incerc, chiar daca ea nu merita sa uit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce e asa amuzant la faptul ca un tip s-a atins intr-un mod neadecvat de ce nu mai trebuie sa fie iubita ta?
Nu trebuie sa nu mai fii ce cred ca ai vrut sa exprimi prin "furstrat". E foarte normal ce simti.

| Simpatic a răspuns:

Si tu inca stai cu ea nu, esti un fraierica de ala care faci ce vrei din el si el sta loial.
Paraseste-o pe aceasta ordinara si scoate-o definitiv din sufletul tau, este o javra si nu merita nimic.

Bula
| Bula a răspuns:

Ea te-a inselat in cateva pozitii din Kamasutra.
N-ar strica nici tie sa studiezi atent aceea carte!

| Drimmero a răspuns:

Si tu inca o numesti 'iubita'?

| relian a răspuns:

Nu isi explica nici ea laughing ba ne lesi,te duce ca pe un papagal,crede-ma ca stiu ce spun.
Vrei sa stii de ce s-a dus cu ala? Sa dus ca o atrage ala mai mult fizic,aia e tot,iar ea no sa recunoasca asta niciodata,poti so strangi si de gat laughing
De ce a venit iar la tine? Simplu,pentru ca tu esti mai bun ca ala,mai bun in rest,ala e doara mai atragator ca tine, dar poate fi o lepra de om, aia e tot, restul is basme si povesti nemuritoare.
Daca s-a dus la ala ca a atraso, o sa mai faca asta si pe viitor, iti garantez.Cand o sa mai patesti asta, poate fi fi si dupa 10 ani sa stii, deci cand so intampla din nou, atunci sa iti aduci aminte ce am spus pe aici.
Femeile se duc dupa altii, dupa altul care o atrage fizic, asa ca si cum ar fi singure,laughing ele sunt intr-o relatie dar pur si simplu daca i-a cazut unu cu tronc te lasa ca si cum ar pleca de la gard.
Am vazut asa si femei maritate si cu 4 copii; am vazut cazuri balamuc,am vorbit cu acele femei,ridica din umeri laughing te minunezi ce si cum poate o femeie sa gandeasca.
femeile is diferite de barbat ca si gandire,gandesc altfel,is ciudate rau.
Bine ca sunt si femei ok,dar majoritatea si genul cum este iubita ta.
Tu ce trebuie sa faci,dai bice laughing bate la ea ca la fasole,sau cu bati coasa in gura laughing ori se linisteste ori o lasi dupa ce ai facut-o terci laughing
O sa iti faca la fel cand nici no sa te astepti.
Am mai spus pe aici si altora,eu nu-s cu batutu femeielor,dar am cunoscut un inginer doctor,batran, lucrase ala pe la insitute, deci omu scolit, experienta de viata etc, a spus de fata cu nevasta lui
Zice stii la ce concluzie am ajuns dupa atat viata? Femeia trebuie batuta, asa si cate o palma doua din cand in cand laughing la care nevastasa zice de ce? Uite asa sa stii sa nu uite unde ii este locu laughing asta a spus omu ala si sunt sigur ca are dreptate.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns (pentru MValentin):

Este imposibil ca om cu suflet sa faci asa ceva.
Ca om cu mândria rănită, care a încasat-o peste bot. Ne iertarea blochează neuroni și handicapează.

| MValentin a răspuns (pentru Drimmero):

Da... deoarece suntem împreună din nou sa zic asa, e foarte greu dar ce pot sa mai zic.

| MValentin a răspuns (pentru relian):

Partea cu bătută nu sunt de acord niciun pic, partea cu atractia fizica si etc e si normal si logic daca ma gândesc, dar totusi chiar fiind si constient cat doare chiar si dupa ce au trecut 2 luni

| Panamax a răspuns (pentru MValentin):

Te duce de nas cum vrea ea.
Este o vorba:El prost ea curva.

| Refresh0 a răspuns:

Bună! Pentru mângâiere, liniște și o iubire adevărată, te invit să o cunoști pe singura Persoană care le poate oferi. Doar Dumnezeu te poate împlini în viața aceasta. Deși poate nu îți vine să crezi, El te cunoaște și te iubește pe tine personal. Dacă îl ai pe El atunci vei înțelege adevarata fericire si dragoste, pentru că El e dragostea. Te invit să Îl cunoști. Și cum altfel cunoști pe cineva decât din vorbele, acțiunile și cuvintele lui? De aceea și El a scris Biblia pentru a Se face cunoscut ție, mie și tuturor celor care îsi doresc o viață împlinită. Îți las un link pentru un format electronic, dar recomand să o cauți în format fizic. https://biblia.resursecrestine.ro