Eu am zis cum e dupa sistemul lui de valori, ca el nu gandeste ca mine.
Ca eu zic ca ea nu are mare lucru pentru el, si nici nu prea se comporta cine stie ce cu el.
Eu ziceam ca-s de acord doar daca cu mine se poarta foarte okey, iar daca rezultatul e acelasi si e bun, nu conteaza ce face in rest.
Daca se comporta frumos cu el si e okey, atunci nu conteaza ca a facut sex si cu celalalt.
Si chiar l-am intrebat acum cum se poarta cu el, ca sa vedem in ce categorie e, ca daca cu el e f okey, nu are de ce sa se supere ca a mai dat-o si ea cu imprumut si la celalalt doar pentru un sex simplu.
Intrebare care nu ti-am pus-o ieri.
Cu tine cum se poarta? Daca se poarta foarte bine si e okey, ce conteaza ca a facut sex si cu celalalt?!
Poate sa o fi facut-o si de diversitate sexuala, pur si simplu uneori vrei sa mai mananci si ciocolata, nu doar prajituri, sa mai ciclezi.
Prietene, femeile nu stau cu oameni slabi, iar tu nu ai făcut altceva decât să-i arăți cât ești de slab. Dacă vrei ca pe viitor să nu mai pățești asta trebuie să te schimbi, să fii bărbat., să iei atitudine când trebuie, altfel vei fi vejnic înșelat și ținut de rezervă.
,,iubita mea m-o inselat" suna ca reclama la pateu cu fainoșag,adica genu din ardeal,e haioasa povestea,mai exact felul in care ai expus-o,trebuie sa recunoastem ca intrece multe persoane,,publice" sa zicem asa. Lasand gluma trebuie sa recunoastem ca ai un caracter aparte,nu multi pot trece peste astfel de situatii, si mai ales cu umor, sfatul meu e sa constientizezi cat poti de bine situatia, optiunile, si sa iei o decizie care sa nu te distruga nici pe tine nici pe cei la care ții.
Salut!
Am trecut printr-o experienta similiara ca si tine
Doare foarte tare pentru ca ne cream asteptari si iluzii care nu tin de realitate, oamenii nu pot fi asa cum vrem noi sa fie, ei sunt ei si de cele mai multe ori pierdem detalii care ne-ar putea arata cum sunt acei oameni de fapt sau cum ar putea fi astfel incat soc-ul sa fie mai mic atunci cand totul iese la iveala
O femeie sau un barbat asumat nu ar face asta sau daca s-ar intampla, ar avea suficient sange in instalatie incat s-o spuna atunci
Cei care "joaca la doua capete" sau pur si simplu insala sunt mult prea lasi ca sa recunoasca ca stau cu cineva din frica de a nu ramane singuri sau de a nu gasi pe cineva mai "bun"
Sau altii pur si simplu nu stiu de capul lor si sunt total instabili emotional si psihic, iar asta provine de cele mai multe ori din copilarie, ce au vazut in familie si cum s-au comportat ceilalti cu ei
Ce poti face mai benefic pentru tine este sa inveti din experienta asta, sa inveti cum sa fii mai atent la oameni, sa fii mereu curios si sa-ti pui intrebari si cel mai important sa-ti creezi cat mai putine asteptari sau vice versa, sa te astepti la orice
Acum ca tu ai ales sa o ierti si sa ramai langa ea este alegerea ta, e lectia ta si doar tu o s-o inveti pe propria piele indiferent de ce o sa-ti spunem noi aici pe TPU
Mult succes amice!
Nu este frate, merita iertata crede-ma eu zic sa recompensezi sa ii faci mancare in continuare si sa ii iei si cadouri scumpe, asa sigur te v-a iubi neconditionat, iart-o frate nu fi pizdalau
Bogdan_Olteanu_1986 întreabă:
anonim_4396 întreabă: