| Markusfrtt a întrebat:

Iubita mea s-a despartit de mine. Dupa 2 ani. Mi-a spus ca nu ii mai e drag sa vorbeasca cu mine, ca nu mai stie ce simte ca a devenit o obisnuinta sa vorbeasca cu mine. Imi spune ca nu acelasi lucru se intampal cand e cu mine, cand era de fapt. Ca atunci nu are nimic si totu e in regula, ca atunci simte ce simtea si pana acum, ca ma iubeste. Noi nu am fost genu de relatie sa ne vedem asa mult, si asta din cauza ca ea nu putea... majoritatea timpului am vorbit la tel sau pe Facebook. iar acum imi spune ca nu mai vreaa sa vorbim ca nu ii mai e drag, ca nu stie ce mai simte si nu vrea sa ma tina ca o marioneta langa ea, ca stiu si eu problema pentru care ea nu poate iesi la mine si asta o descurajeaza si ami mult ca ar putea sa treca peste etapa asta si ca eu o sa plec in afara si ii e ca o sa se intample iar la fel.Ce sa fac? Oare imi va simti lipsa? ..chair nu stiu ce as putea sa fac, si sa renunt la ea mi-e tare greu.

6 răspunsuri:
| Piper987 a răspuns:

Iti va simti lipsa, asta-i clar. Dar nu pe moment. Ea deja a intrat intr-o rutina. Tu daca renunti la ea, pe o parte iti faci un bine si tie. Timpu le rezolva pe toate. Daca ea mai o sa aiba incontinoare sentimente pentru tine va gasi o modalitate de a te contacta din nou

| anonim123453313 a răspuns:

Parerea mea este ca ea este atrasa de un alt barbat si de asta iti da astfel de motive, este confuza. Nu stie ce sa aleaga, deci logic o sa aleaga ceea ce este mai nou. Daca inca mai vrei sa fii cu ea, eu zic sa faci tot posibilul sa se reindragosteasca de tine, fii mai atent cu ea, fai surprize

| mtw123 a răspuns:

Eu zic să aştepţi, timpul le rezolvă pe toate, dar e şi cel mai pretios, in timpul ăsta nu te gândi doar la ea, gândeşte-te şi la tine, fă lucruri care te fac pe tine fericit şi care te vor ajuta pe viitor, pe scurt pune-te pe primul plan.Din ce ai spus tu acolo, ea are nevoie de timp de gândire. După acest timp de gândire, dacă te va contacta, înseamnă că încă mai doreşte să fiţi împreună, dacă nu asta e, fiecare îşi vede de viaţa lui, nu e un capăt de lume. Mult noroc.

| Markusfrtt explică (pentru Piper987):

Cam greu sa o faca, e prea orgolioasa...si crede-ma ca stiu ce spun, tot eu va trebui sa fac primul pas...

| Crap23 a răspuns (pentru Markusfrtt):

In mod clar 2 oameni care se doresc fac in asa fel incat sa nu se impiedice de nimic in drumul lor. cand unul din parteneri incepe cu scuze si motive, e clar ca s-a schimbat ceva si ca, odata ce intervine alta persoana in viata ei/lui, e cam greu sa aleaga tot vechiul. cei ce se iubesc cauta rezolvarea problemelor si nu se impiedica de tot felul de chestii trecatoare. daca ea nu te mai vrea, las-o... dragoste cu sila nu se poate... " nu poti forta un om sa te placa, nu esti binevenit pleaca". Incearca sa mai ai o discutie cu ea, o discutie sincera si vezi care-i baiul. Apropo, ce varsta aveti?

| Markusfrtt explică (pentru Crap23):

17-21