| MorarGeorgiana a întrebat:

Iubitul care promite multe dar nu oferă nimic.Mai sunt fete care nu primesc nici o amărâtă de floare in ziua de azi? Așa îi educă mamele lor să nu ofere unele chestii sau nu vor să investească in cele mai mici detalii într-o relație?

Răspuns Câştigător
| AdrianFoanga a răspuns:

Majoritatea ''mamelor'' de tinerei aveau 7-8 ani in anul 1989. Dupa acel an parintii lor au plecat sa aduca blugi, geci si sugiuc din Turcia pe care le-au vandut in Romania pentru a se capata. Au facut asta ani de zile si nu si-au educat copii. Ei acum acei copii sunt parinti, parintii unor nesimtiti needucati. Cu asta se confrunta societatea.

11 răspunsuri:
| Hyperion7 a răspuns:

Viața e nedreaptă.
Și dă-mi voie sa fiu explicit
In ziua de azi fetele nu mai apreciază gesturi mici precum plimbările în parc sau flori.
In ziua de azi le interesează cat o au iubiții, ce mașina au, daca au bani și dacă își pot vinde sufletul pentru elehappy
Am glumit cu ultima, cu primele 3 nu.
Așa,pe lângă asta mai joacă și anturajele un rol cheie in dezvoltarea băieților,in special.
In ziua de azi sa fii vulnerabil,aka sa spui ceea ce simți,sa plângi,e o rușine enorma pentru un băiat,că vezi tu,daca nu plângi,o sa devii bărbat laughing
In fine,fiecare cu propriile sale preconcepții,nu sunt aici să fiu precum popa din biserica,dar ca idee.
Mamele lor nu au nicio implicare în acest sens,totul pleacă de la anturaje care promovează idei misogine și lipsite de substanță, doar pentru că sunt niște frustrați și nu au și ei iubite, iar daca x are iubită, deja este considerat un laș.
Faptul că îți promite și luna de pe cer, dar nu îți oferă macar o atenție ar trebui să îți dea de gândit!
Bafta!

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu are sens sa stai langa cineva care te face nefericita.

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Ai iesit cu toate fetele de pe planeta si stii tu ca le intereseaza doar cat o au iubitii, ce masina au, daca au bani etc? Atunci de ce generalizezi aiurea?

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Alo gara
Tu ești excepția, nu regulawinking

Nu am zis nimic de mine.Dar sunt multe alte exceptii, deci inseamna ca de fapt nu se mai pot numi exceptii.Doar pentru ca ai si tu un tipar toxic care cauta,, valorile'' enumerate mai sus, exact ca altii de pe aici, gata, le torni pe toate in aceeasi oala?

E o întreagă polemica acest subiect,insa recunoaște,îți place să mă tragi de urechi,te vad eeeulaughing
Nu zic, ai dreptate, însă parca lumea în ziua de azi lumea se învârte în jurul unor astfel de persoane, fie ele de sex masculin sau feminin, celelalte nu sunt apreciate îndeajuns pentru simplul fapt că sunt "depășite"
Asta e noua norma sociala.
Și nu, nu mă raportez la ceea ce eu am cunoscut pentru că nu ar fi fair.

Pe tine si multi altii de aici, deci nu te flata.

Pling cu î din icrying

| Yukidaruma a răspuns:

Bărbații în general sunt "proști" in sensul că dacă nu le spui pe față ce vrei de la ei, nu vor înțelege din aluzii. Ei sunt ființe practice prin natura lor, nu spirituale, so...comunica și spune-i ce te deranjează și vor fi 2 variante: ori realizează și el că e bătut în cap și că va face tot posibilul sa te mulțumească, că tu vrei romantism, flori, chestii și omul poate nu e genul și pur și simplu nu conștientizeaza lucrurile astea, ori nu ii pasa, nu va face nimic în privința asta și atunci poți să îi spui ura și la gara?
Cum spuneam, comunica cu el, nu bate apropouri pe care oricum nu le va conștientiza.
Eu de exemplu i-am zis lu al meu acum 5 ani de la prima întâlnire că nu îmi plac florile, așa că îmi aduce atenții dulci, cărți, briz brizuri sau alte chestii care știe că mă bucură. Multa comunicare, răbdare și nu te mai aștepta că bărbatul să știe tot ce vrei tu.
Succes!

| CleanHeart a răspuns:

Iubitul care nu face gesturi mici și nu te face sa te simți iubita nu trebuie numit iubit și nici iubit, nu va complaceți niciodata

| Freya1 a răspuns:

În ziua de azi sunt cam 50/50 și fetele și băieții.
Sunt o grămadă de băieți ce nu dau doi bani pe o relatie, ce nu respecta fetele, ce nu știu și nici nu vor sa se comporte cum ar trebui intr-o relatie dar nici cu unele fete nu îmi e rușine.
Cum uni băieți nu oferă nici măcar atenție, da o floare sau o ciocolata, asa sunt și unele fete ce nu apreciază nici dacă le aduci luna.Mai ales generația asta noua de fete pana în 20/22 de ani.

Am auzit intr-o zi pe holul medicului de familie o mama și o fica de 14/15 ani discutând despre cum vroia fica sa meargă în oraș intr-o seara și mama ii spunea ca tatăl ei nu va fi de acord ca sigur vrea sa meargă cu băiatul x.Iar atunci a început o discuție despre cum a terminat ea relatia cu băiatul respectiv pentru ca nu are bani și nici măcar gașca de prieteni cu bani sau bine văzuți.Merita aia flori și bomboane?