Sincer mai bine alegi prietena. Iubiti sunt trecatori prietenele sunt vesnice
Daca iubitul tau te pune sa alegi intre el si intre prietena ta inseamna ca el nu stie cat de bine va intelegeti voi doua si ca nu te iubeste. Daca te`ar iubi nu te`ar pune sa alegi! Funda?
Pune-l in aceeasi situatie sa aleaga intre tine si cel mai bun prieten al lui sa vezi daca te iubeste intr-adevar
Prieteniile sunt ceva temporar... el e un proiect mai mare... si are un motiv sa te puna in postura asta, pariez. Daca esti genu care schimba iubitii ca pe ciorapi atunci ar trebui sa alegi prietena.
Daca te-ar iubi nu te-ar pune sa alegi intre el si prietena ta.Si prietenii adevarati ii gasesti mai greu dar iubitii...
Daca te-ar iubi nu te-ar mai pune sa alegi. Spune-i asta si vezi ce spune. Daca te injura, e clar ce ai de facut. Daca realizeaza ca a gresit, stii cum sa procedezi si in aceasta situatie.
Euu zicc.Sa nu itii lasii prietenele pentruu nicii un baiat. Daca nu itii suporta prietenii atuncii inseamna atuncii nu e cea mai buna alegere facuta de tinee.Eu itii spun dupa parerea mea sa alegii prietena.Pentru ca sigur ea va fi langa tine la bine si la rau.
Eu ti-am raspuns la intrebare acum vreau sa imi raspunzi tu la a mea.Cineva care te iubeste sincer tear pune sa alegi dintre el/a si cea/l mai bun/a prieten/a?
Nu ai pentru ce. Apropo multi cauta doar funde si raspund la nimereala dar uni vor doar sa ajute
Alege prietena, iubiti mai poti avea, dar o prietena adevarata o gasesti greu. Daca o lasi pe ea, gandeste-te n-o sa-ti mai poti gasi o pritena cea mai buna asa de repede ca un iubit.
Daca as fi in locul tau as alege prietena!
Nu merita sa va certati din cauza unui baiat.
In plus, cum zice si boss112, iubitii sunt trecatori dar prietenele sunt vesnice!
Dacă pune întrebarea asta vrea să îți testeze încrederea. Sincer, eu aș alege prietena, pentru că nu trebuie să ai încredere în iubiți, mai ales când pun asemenea întrebări. Prietena nu te va trăda, mai ales dacă sunteți foarte apropiate.
Nu stiu daca iti dai seama acum dar o sa te desparti de iubitul tau in vreo cateva saptamani.
RalukaLoveYou întreabă: