Pai eu in locul tau i-as sterge jocurile. si vezi cum reactioneaza, daca e supara si dupa aia ii trece inseamna ca poti sa le stergi de fiecare daca in caz ca le mai ia de undeva. sau daca reactioneaza urat dai un ultimatum si spune-i sa aleaga intre tine sau jocuri, si atunci o sa vezi sentimentele si respectul lui fata de tine. daca te iubesti enorm va renunta la jocuri, iar daca nu va renunta la ele inseamna ca sta cu tine ca e multumit de tot ceea ce faci pentru el. presupun ca faci toate treburile casei (mancare, curat, spalat etc.) te pup...
Eu zic sa ai o discutie serioasa..nu cred ca a ajuns un joc virtual mai important decat o fiinta vie. Explicai ca te simti neglijata si vrei sa petreceti mai mult timp impreuna, nu in casa, activitati care iti plac tie de exemplu ...sa va uitati la film ..shopping ..plimbari in parc... sper ca te-am ajutat.
Daca jucurile sunt pentru el prioritare, atunci nu mai ai ce face decat sa pleci.
Distragei atentia de la jocuri la tine,ia-ti o lenjerie a naibii de sexy,tocuri inalte,fa-ti baie,fardeazate,si incepe sa defilezi in fata lui,(o sa iti placa si tie), si vezi reactia lui, daca nici nu se uita la tine e clara treaba, apoi stai de vorba cu el si dai un ultimatum, ori tu ori jocurile lui si gata
Eu am 2 laptopuri si 2 pc desktop, dar stiu cand sa ma opresc.Este adevarat ca nu imi plac jocurile sau platforme sociale(in afara de TPU) si cand nevasta zice sa iesim, sa mancam sau orice altceva, am plecat de la pc.
Daca chiar ii plac jocurile. Nu prea mai ai cum si eu ma joc mult si nu prea ies pe afara.
Pai si normal ca sta pe jocuri daca nu i se pare ca esti interesanta. El un imatur, tu o neinteresanta.
Se spune ca jocurile inlocuiesc parti lipsa din viata unui om, posibil se simte ceea ce real nu este, dependenta de un joc este ca de cocaina si se scapa greu, o consiliere la pshiolog sau sa aleaga tu sau jocurile astfel mereu va vi asa, tot va spune las ca de maine ma las promit se lasa o zi iar
Trebuie sa il lasi si pe el sa faca ce vrea, dar na. nu stiu ce sa zic. Ai incercat sa te joci si tu cu el? Poate iti place. Eu asa m-am apucat de jocuri.
Este foarte gresit.Sa se joace dar sa iti dea si tie atentia cuvenita.Asta este prioritar.Deja te simti neglijata.Scoate-i un cablu de la net.
podean183 întreabă: