Si eu cred ca exagerezi putin...da-i libertate si vezi ce face cu ea Nu-i spune ce crezi si incearca sa observi "din umbra" schimbarile lui de comportament E normal sa zica de tine ca esti paranoia daca ii repeti mereu aceleasi chestii Nu acuza daca nu esti sigura, doar observa si contraataci doar daca ai dovezi (parerea mea)
Nici eu nu stiu ce sa cred serios. Unii iti vor spune ca te inseala sau ca vorbeste cu alta.Dar nu ii asculta poate doar asa este el.dar daca inainte nu te ignora ar cam trebuii sa iti faci griji.Cum te ignora adica nu vorbeste cu tine DELOC cand e in tara?
Ști cum este, când ești afara, poate are mai mult timp sa îți scrie, când revine în România
Este tara vitezei, a stresului, și după o absență din Romania îți dorești să te întâlnești cu toată lumea
Eu zic sa fi mai înțelegătoare și să nu-l sufoci
Imi pare rau dar cred ca iti pierzi timpul cu el.
Daca relatia voastra e la distanta atunci cand vine in tara ar trebui sa fiti mai uniti, sa va bucurati de timpul in care puteti fi impreuna.
Nu te-ai gandit niciodata de ce se comporta asa?
El fiind acolo in Anglia poate vorbi oricand cu tine si cu inca cateva fete fara ca tu sa observi. Iar cand vine in tara stii cumva daca se mai vede cu altcineva?
Nu mi se pare normal. O relatie la distanta este dificila, ar trebui sa te gandesti cati ani mai poti suporta asta. Ori el se stabileste in Romania, ori tu te duci in Anglia la el ori relatia voastra se va sfarsi la un moment dat. Voi decideti asta.
Pai na, cand va vedeti sunteti totusi ca doi straini cam asa e in relatiile la distanta
E din cauza aerului, în UK e alt aer nu e poluat, gândește altfel. In România e poluat nu gândește lucid
Părerea mea, sper sa ma înșel. Îți acorda mai multa atenție când e plecat, poate pentru ca acolo are mai mult timp, se plictiseste. Dacă te iubește ar trebui sa fie bucuros când ajunge acasă ca petreceți mai mult timp împreuna. Încearcă sa fii mai distanță și tu când vine acasă și când e plecat și o sa îți dai seama dacă e sau nu in regula situația. Bafta și sper sa fie cum îți dorești! Crăciun Fericit! :*
Parerea mea este ca dragoste la distanta nu se poate, Doar se incurca unul pe celalalt partenerii.Trebuie sa alegeti ori te duci tu la el, ori vine el la tine, daca nu se poate nicio varianta renunta la el.Nu esti paranoia, este normal ca sa ai banuieli in privinta lui.Este greu sa stai cu gandul la cineva si sa astepti sa vina ca sa poti avea o relatie fizica.Deci trebuie sa alegi, nu iti irosii anii asa degeaba.
Si de unde sa stim cine greseste cand nu stim situatia? Asa tu chiar poti sa fii paranoia si sa exagerezi, noi de unde sa stim din moment ce nu vedem cat vorbiti
Cand este in Anglia vorbrste cu tine ca nu are cu cine,acolo nul baga nimeni in seama Cand vine in RO este bagat in seama,omu deja se simte si se crede cineva cam asa sta situatia.Tu crezi ca barbatii romani plecati pe afara, au femei de nu le pot duce? Va inselati, este f greu pentru barbati in general sa isi gaseasca femei afara. Vorbesc cei care habar nu au.
Te ignora spui tu? Dar spui cand deschzi subiectul asta iti spune ca esti paranoica sa inteleg ca iti spune asta telepaptic sau cum anume? Daca te ignora nu mai aveai cand sa il intrebu, deci asta arata ca de fapt voi stati impreuna, sau cel putin va vedeti.Te ignora in ce fel? Ca nu sta bot in bot toata ziua cu tine sau ce anume inseamna pentru tine ca te ignora? Siu sunt destule fete daca nu le suni din ora in ora, daca nu le zici din 5 in5 min ca le iubesti,gata deja le ignori
Deci daca esti o persoana foarte mamoasa,iar el nu este asa,ar trebuie sa te inveti cu situatia,la multi barbati nu prea le plac fetele mamoase,care vor atentie non stop si lingusite si mai stiu eu cum.
Am vazut si barbati asa,adica e de fapt din astia care le spala si pe picioare,iar una din ele era mai mai sal lase,a zis ce barbat esti frate ne pobestea nou,mai multi ce ne cunoasteam,zice ba dal dreacu de barbat,pai asta e femeie nu-i barbat, imi face toate poftele, mie nu-mi place
Dar din cate se pare sunt si femei carora le plac astfel de barbati, sau vor asa barbati.A doua tipa a nimerit la fel asa unu si se pare ca este multumita, ca si ea era foarte mamoasa, daca nu suna ala de 2-3 ori pe zi era jale
Ca urmare cauta sa gasesti un baiat cu care sa te potrivesti, probabil cu asta ce esti acum nu prea te potrivesti.
Cum anume te ignora?
sta cu altele? daca da atunci ar trebui sa-ti vezi de treaba.
daca tu vrei sa fie cu tine 24 din 24 atunci casatoriti-va. sau mergi acolo si tu.
RazzyFUnik întreabă: