| cristinabab a întrebat:

Iubitul meu m-a jignit, mi-a zis ca sunt nebuna si ca nu imi mai suporta geloziile. De aseara de la ora 01:49 nu raspunde deloc la telefon. Cred ca vrea sa ma paraseasca... Dar cum pot sa nu mai fiu geloasa daca imi da motive? am mereu senzatia ca ma inseala.

edit: S-a suparat si m-a facut nebuna pentru ca i-am cerut sa faca o poza cu camera lui ca sa vad si eu ca e acasa si nu in alta parte. am exagerat eu?

22 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Îți dă și motive sau doar senzația?

Dacă nu ai deloc încredere în el de ce mai continuați

| Dragobeta a răspuns:

Inca nu iti este sot. Nu poti sa-l controlezi.
Daca nu ai incredere in el, de ce mai continui relatia?

| cristinabab explică (pentru suntserios):

Nu stiu daca sunt motive reale sau doar in mintea mea. Sunt mereu fete/femei in jurul lui, jobul lui e cel care ii ofera interactiune cu sexul opus dar ma tem sa nu fie si ceva mai mult

| cristinabab explică (pentru Dragobeta):

Stiu ca nu imi este sot dar vreau sa fie doar cu mine, nu am dreptul sa fie doar al meu?

| Dragobeta a răspuns (pentru cristinabab):

Numai daca va intelegeti. Altfel, ce relatie este aia? Doar pentru sex? Gasesti destui.

| cristinabab explică (pentru Dragobeta):

Nu, clar nu doar pentru sex, il iubesc! Doar ca nu pot controla ce imi vine in minte. As vrea sa nu mai fiu geloasa dar nu stiu cum, de asta va intreb pe voi, poate exista cineva care a reusit sa se "vindece" de gelozie

| Dragobeta a răspuns (pentru cristinabab):

Intrebare: De ce l-ai ales pe el? Ca sa arati altor fete ca tu l-ai castigat? E un trofeu? Pentru ca nu poti fi geloasa pe un om pe care il iubesti. Sau chiar il iubesti? Pentru ce? Ce calitati are?
Din experienta stiu ca gelosi (femei sau barbati) sunt cei care inseala sau se gandesc la varianta asta. Din ce spui, nu il inseli. Ramane varianta cu trofeul.

| darrio2007 a răspuns:

Se pare ca tu ai exagerat.

| johnnny123 a răspuns:

Nu am de unde să știu dacă prietenul tău te înșeală sau nu, dar este absolut clar din întrebările pe care le-ai pus că tu suferi de o gelozie dusă la extrem.

Iar relațiile dominate de gelozie și suspiciuni nu prea au șanse de reușită, pentru că există doar două scenarii posibile:

1) Nu te înșeală, dar tu îl scoți din minți cu gelozia și acuzațiile nefondate până când nu te mai suportă și te părăsește.

2) Te înșeală, și atunci oricum relația este deja încheiată

După cum vezi, niciuna dintre variante nu are final fericit.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru cristinabab):

Cum au zis si colegii, lasa-l in pace. Si poate sa mergi si la un psiholog. Daca era acasa, te apucai sa te gindesti ca e poate combinat cu vecina aia buna de la 3... sau ca se uita la p0rn toata ziua. Daca era sofer de tir, te gindeai ca mai da cate un scurt prin parcari, ai auzit tu cum e cu soferii astia, degeaba zice el ca nu e asa. Daca era medic, stiai tu sigur ca nu se poate sa nu cedeze cand ii mai face cate o pacienta ochi dulci. Samd... lipsa de incredere ca si lipsa atractiei reale sunt cei mai mari asasini ai relatiilor.

| Ciprian09 a răspuns:

Sa va fereasca Doamne Doamne de soții de genullaughing sa ramai la nivelul asta de relație, sa nu evoluezi!

| carevaescu a răspuns:

Daca nu ai incredere, relatia e un calvar pentru amandoi. Nu conteaza daca motivele sunt bine întemeiate sau nu.

| mihai69 a răspuns (pentru cristinabab):

Nu, că nu e bibelou să fie doar al tău după ce îl cumperi.
E o ființă vie și are dreptul să fie liber.

| Ilovedinero a răspuns:

Da.Ai exagerat enorm. Bărbatilor nu le place sa le sai in cârcă.Cu ce te incălzea pe tine daca era sau nu acasa? Gelozia este o boala, care vine din stima de sine scăzută. Problema este la tine, nu la el.

| Standt a răspuns:

La ora 2 noaptea tu il trezesti ca sa-l verifici? Scuze, dar ti-a zis bine.

| dullcat a răspuns:

Cu parere de rau, da, ai exagerat mult.Ar trebui sa iti dai seama ca daca doreste sa te insele o va face oricum. Discutati despre problema, fata in fata.Comunicarea e cheia esentiala intr-o relatie care functioneaza bine. Daca totusi nu ajungeti la niciun numitor comun, atunci e cazul sa mergeti fiecare pe propriul drum, sa va despartiti.

| dullcat a răspuns (pentru cristinabab):

Mergi la psiholog.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca esti atat de posesiva si geloasa, atunci nu ma mir ca vrea sa scape de tine!
Unui barbat ii place sa fie admirat, inconjurat si laudat de multa lume (in special femei).
La fel se intampla si cu femeile.
Orgoliul personal.

Daca partile unui cuplu nu stiu sa stapaneasca /controleze limitele, atunci totdeauna iese cu scandal si despartire.

| Violleta2022 a răspuns:

La 1.49am noaptea, omul doarme, nu sta cu telefonul in mana sa vorbeasca cu o femeie geloasa si isterica.
Ar trebuii sa-ti spuna clar ca la ora 10 seara inchide telefonul si se culca, sa te vad atunci ce faci.
Sincer acum, nu cred ca te va accepta nimeni, niciodata cu asemenea pretentii si crize de gelozie, ca nu sunt normale!

| haileewatson a răspuns:

Te inseala clar. Lasa-l in pace meriti mai bun

| painecuzahar a răspuns:

Daca iti da motive pleci, nu esti carpa nimanui.