Noi oamenii nu putem fi siamezi, sa gândim la fel sa avem aceleași obiceiuri dar ăsta nu înseamnă ca cineva trebuie sa profite de bunătatea mea atât timp cât investesc sentimente și timp. Dragostea înseamnă adaptabilitate iar cel care calcă strâmb înseamnă ca și.a dorit altceva, ceva ce nu ai oferit sau a putut sa ofere.O relație o văd ca pe un lucru bun nu un ghiozdan umplut cu temeri și suferință carat secunda cu secunda în spate
Daca a facut asta odata crezi ca nu o va face din nou? Apropo. càti ani ai?
Multi inainte...tu stii ce simti pentru el, si ce e intre voi. Dar de obicei dupa ce inseala odata devine obisnuința. Oricum, pot sa te sfatuiesc sa iti asculti inima.Dar ai grija sa nu ai de suferit.si gandeste te bine, in afara de ce ti-se spune aici.tu vrei sa il ierti sau nu?
Pai daca l-ai iertat si totusi nu-ti poti scoate din minte ce a facut inseamna ca nu l-ai iertat de fapt. Logic... Dahhh. Luna aici Pamantul. Inseamna ca il tii doar pentru p.a ca la altceva nu ti-e gandul daca nu esti in stare sa iti gasesti un baiat cinstit.
Nu merita, totuși trebuie sa o iei ca pe o lecție tot ce ți s-a întâmplat, un om care te lasă nu merita a doua șansă. Privește altfel lucrurile cunoaște noi oameni și bucura.te ca nu a fost târziu gen sa ai un copil sau mai știu eu ce
În dese rânduri m.am întrebat de ce o persoana accepta așa ceva, singurătatea și sentimente puternice își spun cuvântul.
Parerea mea e ca dupa ce o face odata, tot asa o sa faca..Sti cum se zice..Prima data e greseala.a doua e alegere.
Îți stiu durerea am pățit la fel de esti orgolioasă nu o sa poți eu nu am putut si da de înseală o sa mereu va însela crede-ma stiu bine finca am pariti. Poți sa o ei de la capăt inainte sa făceați si un copil. Nu fa greseala mea am vazut multe cazuri în care bărbați isi siguri ca nu îi părăsesc iubita chiar de înseală.
Domnișoară, capul sus..Nu ai pierdut nimic! Din contra ai descoperit ca o alegere pe care ai făcut.o în viața te.a trădat. Și eu am fost pus în situația ta și te înțeleg perfect, simțeam ca m.am pierdut pe mine, lumea se prăbușise în jurul meu dar am continuat sa sper ca o voi uita pentru răul făcut. Ia aminte ce îți spun. Dragostea care nu este întreținută moare, când iubești nu simți teama și de ce nu. iubirea nu este veșnică.
Daca il iertai acceptai alegerea pe care a facut-o pentru ca asta a simtit el sa faca in acel moment, faptul ca accepti nu inseamna ca il si primesti inapoi. Tu nu l-ai iertat, doar ai acceptat sa se intoarca un bou la tine din diverse motive. Da-l dracu', o sa iti pierzi timpul daca ramai intr-o relatie cu el pentru ca sunt sanse mari sa apara indoieli in privinta fidelitatii lui pe viitor. Putini oameni merita a doua sana.
Pai inseamna ca nu l-ai iertat.
Cred ca ai si tu mentalitatea alteia de pe aici ce se temea ca nu gaseste altul, sau gaseste unul mai rau.
Da, se poate dar poate gasesti altul mai bun ce sa te iubeasca si el pe tine nu doar tu pe el.
Daca nu ai uitat ce s-a intamplat nu l-ai iertat, si poate ii doresti ce e mai rau.si vrei sa te razbuni dar din pacate nu se poate intotdeauna si asta devine frustrant.
Il vei uita in timp dar ai rabdare,dureaza starea asta ceva timp dar o sa treci peste, Gandeste te la partile lui rele, poate ca nu era un barbat prea frumos sau nu avea studii prea multe, gasesti tu ceva motive de consolare. Tine minte ca dureaza starea asta, din pacate unii oameni au parte de ea.