Cum adica i-ai fost draga la inceput si acum nu mai esti?!
Prietenia e o relatie afectiva si de cooperare intre doua sau mai multe persoane ce implica suport reciproc, incredere reciproca, loialitate, iubire, intelegere si empatie...Cum poate sa iti zica ca o ''stresezi''! Ce fel de prietenie mai e asta
Nu schimba nimic la tine, asta esti tu, schimba-ti asa zisa ''prietena''.
Aia nu e prietena, aia e un "gunoi" din moment ce iti vorbeste asa, nu stiu ce sa zic nu prea iti merita prietenia, poate i-ai gresit dar orice om greseste, iti recomand sa te comporti si tu tot la fel cu ea.
Cred ca incearca sa te manipuleze asa cum vrea ea.
Spune-i ca, de iti este prietena atat de devotata si buna pe cat afirma, trebuie sa te accepte exact asa cum esti, si nu trebuie sa-i dovedesti nimic tu!
Te referi ca vrea sa ma manipuleze emotional? Ceva imi scapa de aici sincer, dar nu imi dau seama ce imi scapa din situatia asta. Suntem colege de apartament, dar daca e tot asa nu suport sa fie tensiune intre noi si cand merg sa o aud vorbind non stop cu asa ' zisele prietene adevarate ' si eu sa fiu ignorata. Mi-a dat unfollow pe Instagram. Nu-mi dau seama de ce, dar ea stie cred ca cel mai bine. Am fost eu prostuta ca am umblat dupa ea si am dus-o cu masina, am fost cu ea la examene si m-am oferit sa o ajut prea mult. M-am implicat prea mult si cred ca aici am gresit...
Asa a zis ea ca la inceput i-am fost, dar acum o irit de-a dreptul. Usa e deschisa sa schimb asta. Merg pe principiul: niciodata nu i-am fost draga, daca ii eram probabil si acum ii eram la fel de draga indiferent de situatie.
Dupa ce mi-a vorbit asa m-am comportat tot frumos si am ajutat-o unde am putut. Acum de trei zile am hotarat sa o tratez exact la fel. Nu am mai cautat-o de fel, iar cand imi scrie ii raspuns rapid si sec. Suntem colege de apartament, dar daca e asa in continuare cu mine prefer sa ma considere nesimtita. O sa plec fara regrete si o las singura sa stea prietenele ei cele mai buna si grozave cu ea. Pana la urma prietena ei asa zisa cea mai buna nu s-a mutat cu ea, dar eu am facut un gest frumos si am zis ca hai fie sa o ajut ca a schimbat orasul. Sa o ajut, dar cred ca ma retrag.
Eu iti recomand sa faci cum crezi ca este mai bine, cum spuneam nu se poate numi prietena, dar ar fi bine sa stai si de vorba cu ea putin sa ii spui "Ce ti-am facut? Ce ai de nu ma mai suporti?, daca mai continui asa nu mai ai ce discuta cu mine in viata ta" etc. ti-am dat doar un exemplu, nu stiu ce sa zic ala e comportament de copila, nici copiii de 12 ani nu se comporta asa.