| angelinamarc a întrebat:

La mine e un caz mai complicat... Acum 2 ani mi-am înșelat soțul... I-am recunoscut, m-a iertat.Dar n-a mai fost la fel, mai erau momente când îmi scotea ochii, după ceva timp l-am prins ca vorbea cu altele pe un site și cerea păreri despre penisul lui, apoi am aflat ca a vrut sa ma insele cu sora.Bine sora mea l-a refuzat.Nu stiu ce sa fac. Sa divortez sau sa mai stau in relație?

Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

Ru am o prietea care si-a insrlat sotul, a recunosct, si- a cerut iertare si el fiind om credincios a vrut sa o ierte si sa inceapa de la inceput o relatie de fidelitate.Oe urma au avut si o fiica care acum e studenta si ei sunt fericiti impreuna Conteaza sa discutati si sa spiu ca ai vrea sa va dedicati din nou sa aveti de data asta o relatie de casatorie cu fidelitate, cu ajutorul lui Dumnezeu. Daca voi vreti El e de partea voastra si va va ajuta Mai avem si alte 2 cunostinte cupluri in care sotia a inselat la un moment dat si sotii au iertat si sunt de mulri ani i.preuna.Cu ajutorul lui Dumnezeu se poate!

16 răspunsuri:
| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Divorteaza! S-a dus dracului tot!

| Blueeyy a răspuns:

Propune-i un threesome cu sora ta, sigur va fi fericit si va veti impaca!

| RoCkKiD a răspuns:

Cred ca e o problema daca discutia s-a oprit doar la "eu am recunoscut, el m-a iertat". In stilul clasic romanesc, ai presupus ca gata, a trecut, ne continuam viata, cand de fapt n-ai nici o idee cum l-ai facut sa se simta si cum s-o fi simtit dupa.

In mod ideal ar trebui sa treceti pe la un terapeut de cuplu, dar cum la romani nu se practica ar trebui sa practicati metoda mai traditionala de a inchide usa la camera si a spune fiecare tot ce aveti pe suflet. Dupa, va decideti daca divortati sau nu.

| johnnny123 a răspuns:

În ce relație? Se mai numește "relație" ce aveți voi?

| Mopmop a răspuns:

Foarte complexa intrebarea si atat de putine informatii.
Tu spui ca te-a iertat.
De unde stii asta?
Dpdv psihologic i-ai dat un mare soc prin faptul ca ai facut sex cu altcineva.
El atunci si acum cred este intr-o mare dilema.
Ar trebui sa ii explici clar de ce anume ai facut asta.
Oricum, nu cred ca va trece vreodata peste acest episod si cand va fi sa va certati chiar si din motive puerile va folosi acest episod sa iti inchida gura.
Asa incat....chiar daca exista copii la mijloc singura solutie este divortul.
Zic asta doar pentru ca in viitor problemele se vor agrava si toata lumea va suferi!
Si cel mai important daca nivelul lui de gelozie este mai mare atunci cu atat mai mult este indicat divortul.

| Razvan1lol a răspuns:

Sa divortezi. S-a dus increderea. Adios. Next. Logic ca vina e a aluia care a clacat primul. :*

| Lukasssz a răspuns:

Divorteaza.Simplu.

| LordCristobal a răspuns:

Odata ce apare infidelitate intr-un cuplu nu o sa mai existe niciodata incredere intre parteneri.Bine ar fi sa divortezi si iti canalizezi energia in activitati productive.
Adica sa faci sport, sa lucrezi pentru un proiect la munca sau sa mai citesti carti.
Si in cazul in care o sa mai ai alta relatie incearca sa fii fidela si sa nu mai inseli vreodata.

| Tatsel a răspuns:

Mai stai.
Toate se rezolva cu timpul, de la sine.

| angelinamarc explică:

Am uitat sa specific ca nu am copii avem 12 ani relație 6 căsnicie. Îmi pare rău că l am înșelat dar el chiar trebuia sa se dea la sora mea? Doar eu sunt vinovata ca l am înșelat el ca a făcut asta nu? M a facut enorm sa sufăr pentru ca țin la el și l iubesc dar nu știu cum. Sa trec peste asta... Help me

| 1997onur a răspuns:

Îl iubești a? Dar l-ai înșelată ba las-o dreacu cum vine asta?
Cel fel iubești tu? Așa iubești tu? Omul se uita cu toată inima la tine cu adevărat și cine știe in ce hal te iubește de mult tu ce ai făcut? Bravo Lasă-l dreacu in pace

Când iubești cu adevărat nu înșeli nu ai cum nu exista așa când iubești cu adevărat nu exista altcineva niciodată mai ales sa înșeli așa ceva nu exista nu ai cum când iubești cu adevarat pai iubești cu adevărat pana la capăt pentru tot deauna nu înșeli nu ai cum sa ai ochi pentru altcineva Nicidoată acel om este totul ori nimic asta însemna sa iubești cu adevărat ori el sau iau ori nimeni altcineva ca nu ai cum sa iubește pe altcineva când iubește cu adevărat pe cineva

greece12
| greece12 a răspuns:

Niciodata n-o sa mai fie la fel.
Tu l-ai inselat, el se straduie sa te insele, l-ai ranit cumplit si el simte nevoia sa se razbune...asta nu mai e dragoste.
Daca nu aveti copii, poate ar fi mai bine sa iesi din relatia asta care tinde sa devina toxica. Daca era sa fiti impreuna nu ar fi aparut un al treilea sau o a patra intre voi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A vrut să se răzbune probabil.
Ți-a zis că te iartă dar ți-o face el la un moment dat, pe principiul "Toate la timpul lor".

Cea mai bună soluție, dacă nu există un act prenupțial și copii la mijoc, este divorțul.

| Mosotti a răspuns:

Daca merge treaba bine intre voi, ce conteaza ce face el si ce vb cu altele?
Nu are sens sa divortezi.

| mgtow a răspuns:

Poate santeti in drepturi egale cu inselatul, el trebuia sa renunte la tine cand a aflat ca l-ai tradat. Pleaca din casa lui daca stai la el si vezi poate fostul amant te poate tine in continuare

| mgtow a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum asa, daca e actul atunci sa stea ca pierde tot, ce bandita esti tu. Asa nu merge treaba, daca casa e pe numele lui ea nu are dreptul la nimic isi i-a obiectele si pleaca la amant sau in chirie - exista sansa sa fi inselat si el numai ca o sa stea ca dusmanii in casa.