anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La multi ani cu noul an, va spun pe scurt. Am 26 de ani de 2 ani nu am mai avut nici o relatie, am fost cu cineva nu mi-am putut-o scoate din cap. De atunci am mai fost cu cateva fete dar parca aveam niste bariere ridicate. Ideea este ca am ajuns acum sa ma intreb ce si cum trebuie sa fac deoarece, eu astept sa cunosc pe cineva dar nu cunosc fete noi pentru ca nu am unde si alea pe care le cunosc nu prea am ce face cu ele decat sexual sa zic asa. Ideea e ca stiu ca sunt prea focusat pe partea asta, ca vreau o relatie si parca nimic nu se leaga. Si repet de mult timp ma duc acasa singur si ma trezesc singur, parca m-am saturat si incep sa cred ca deja imi trece viata si o sa raman singur. Pareri?

Răspuns Câştigător
| Freya1 a răspuns:

Chiar dacă o sa te plictisesc cu povestea asta, mai mult decat sa iti dau un exemplu real nu am cum.
Si al meu a avut o relație înaintea mea in care nu prea a fost respectat, nu s-a mutat cu fata respectiva dar macar mai avea pe cineva si in fine, dar s-au despărțit.
La ceva timp, când nu si-a mai putut face o relatie pentru ca pur si simplu nu simțea ca acele persoane sunt ceia ce el isi dorea (poate asa a fost destinul) a început să se simtă din ce in ce mai singur.Veneau zile de nastere,sărbători,o tristețe, o bucurie si el era tot singur până m-am decis eu fara sa stiu situația ca e timpul să mă bag in viata lui laughing.Pur si simplu il stiam din copilărie dar nu il mai văzusem de zeci de ani si mi-am amintit de el, asa ca l-am cautat pe rețelele de socializare unde ne-am împrietenit si mi-a confirmat ceia ce deja aflasem si eu din alte părți, cum ca ii plăcea de mine inca de mica si ca am fost prima persoana de care sa îndrăgostit.
Si uite acum avem o grămadă de ani impreuna.
Asa ca speranta moare ultima, mai devreme sau mai tarziu, mai greu sau mai usor daca esti un băiat cu capul pe umeri o sa găsești pe acel cineva sa faca parte din viața ta.

8 răspunsuri:
| Anonimgirltpu a răspuns:

Iti vei gasi pe cineva la un moment dat. Incearca tinder sau aplicatiile de genul. In ziua de azi e greu sa cunosti oameni noi daca nu ai un job care sa-ti faciliteze asta. Acum relatiile care incep pe internet sunt tot mai dese.

| Anamaria9916 a răspuns:

O să îți găsești cu timpul. Fi mai relaxat. Prietul meu a avut 27 de ani când ne-am cuplat. Timp de 4 ani nu avuse nici o relație cu fete ( probabil doar de o noapte) și era si el disperat. Stii unde ne-am cunoscut? În Spania, el s-a dus sa lucreze acolo pentru câteva luni, iar eu m-am dua în vacanța la niste prieteni. În România locuim în orașe vecine, am facut școala la același liceu ( dar eu sunt cu 7 ani mai mică) și totuși nu ne-am văzut niciodată. Esti tânăr. Vei găsi când te vei aștepta mai puțin. E și normal că nu e ca în copilărie când ne îndrăgosteam de prima persoană pe care o vedeam. Acum ești mai pretențios, acum te uiți si la alte lucruri, nu numai la aspect. Mult noroc!

| iuliaOK a răspuns:

Sunt mulți care mor singuri rolling on the floor

Ia-ți un animal de companie, măcar ai cu cine dormi

| GLA a răspuns (pentru iuliaOK):

Prost raspuns, impusca te

| iuliaOK a răspuns (pentru GLA):

Nu ți e bine, moșule?

| danaieladaniela a răspuns:

Poate dacă nu ai căuta şi nu ai încerca cu orice chip să-ţi faci o " iubită" vei întâlni persoana potrivită. Nu mai căuta. Lasă lucrurile să vină de la sine. Baftă!

Răspuns utilizator avertizat
| mgtow a răspuns:

Vezi documentarul secretului sa poti rectifica greseala care o faci acum - e in romana inclusiv