Ecograful e 100% sigur.
poate nu iti iese la test pentru ca inca e prea devreme.
Pai eu am fost si mi-a spus ca nu sunt dar sunt cativa factori pe care nu-i cred si inca ceva daca esti racita acolo jos nu-ti da un tratament mie mi-a spus cas racita jos ca nu vede bine cei acolo si mi-a dat anticonceptionale
Ecografia este 100% sigura daca se cauta in special sarcina si daca este facuta dupa mai mult de 6 saptamani de la contactul sexual. Dupa 8 saptamani de la contact este 100% sigura chiar daca nu se cauta in special sarcina. O ecografie in saptamana a cincea poate fi gresita (adica sa nu vada sarcina), iar una mai devreme nu vede sarcina.
Multumesc pentru raspuns.Am fost la o ecografie si mi s-a spus ca nu se vede ce este acolo daca este sarcina.eu am crezut ca am ramas de aia oricum mersi mult
Daca iti spune ca nu vede daca este o sarcina, inseamna ca exista suspiciunea puternica ca ar fi o sarcina.
Oricum mi-a dat niste anticonceptionale si mi-a spus ca am niste chisturi.Si nu inteleg chisturi acestia pot fi confundanti cu sarcina?
Nu, chisturile sunt pe ovar. Insa e posibil sa fi vazut ceva in uter, dar gandeste-te ca o sarcina la 5 saptamani e cam cat un bob de orez, ceea ce inseamna ca e greu de vazut si poti sa nu fii sigur, de aceea nu te pronunti.