Am fost si eu aproximativ in asa o stare.nu incerca sa te placi sau sa te schimbi pentru asta, doar obisnuieste-te cu tine(cel putin asa am facut eu). Iar in legatura cu prietenul tau...nu cred ca are rost sa-ti pierzi timpul limitat al vietii pentru a suferi. viata merge inainte orice ar fi...doar gandeste-te la asta
Fă-ți prieteni noi, comunică. Nu sta în casă, ieși și distrează te. Socializează, fă-ți un hobby
Oamenii sunt facuti sa vina si sa plece. Si prietena mea cea mai buna s-a suparat pe mine din cauza revelionului si de aproape un an nu mai vorbeste cu mine. Dar nu am murit inca si nici nu o voi face. Asta mi-a dat oportunitatea sa imi fac prieteni noi si sa cunosc si alti oameni. Nu este un capat de lume faptul ca te-ai certat cu cel mai bun prieten. Daca nu poti trai fara el, cere-ti scuze si explica-i situatia. Si cum naiba sa inviti persoane pe care nu le cunosti?
Cauta alti prieteni, alte cunostinte sau chiar o iubita sa ai cu cine sa vorbesti in perioada asta.
Trebuie sa intelegi ca intr-o prietenie trebuie sa existe comunicare si sacrificiu iar daca asta nu exista nu mai este prietenie.Eu spre exemplu am o prietena buna ce si ea la randul ei are prieteni dar daca eu nu ma simt bine in compania acelor oameni sau altor oameni cand se vede cu mine se vede doar ea, iar daca are sau am alte planuri vorbim dinainte.