| Alexandra-erika_Negara_1982 a întrebat:

M-am certat cu prietena cea mai buna rau de tot si a zis "sa dea dracu daca ma chemi la magazin!" pentru ca am zis ce gandesc cu voce tare fiindca eu sunt o fata timimida si mereu am aceptat ce zice ea si din respect astazi am zis ca niste baieti au fluierato cand de fapt pe mine ma fluierau si mereu daca gandesc imi vine sa spun dar mi-e frica sa nu ranesc pe cineva cum pot sa-i spun ca-mi pare rau?

Răspuns Câştigător
| Dragos_Cimpean_1996 a răspuns:

Iti iei inima in dinti si te duci la ea si ii zici "imi pare rau, si vreau sa ma ierti". Daca iti este cu adevarat prietena va accepta scuzele, daca nu le accepta inseamna ca nu iti este prietena. happy
Si eu m-am certat odata cu un prieten, noi chiar ne-am si batut dar in 20 de minute era iar prieteni...si ne-am batut destul de urat.
Asa ca iti urez succes happy

3 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Nu-i spui nimic. O tratezi cu indiferenta. Pai daca ea s-a sifonat atata dintr-o nimica toata (si a zis: sa dea dracu daca...), inseamna ca nu e o prietena de calitate. Ea sa-si ceara iertare. Daca nu o face si pierzi "prietenia" ei, sa stii ca nu ai pierdut in realitate nimic. Poate ai castigat. Invata sa ai verticalitate.

| Petrica44 a răspuns (pentru sabin89):

Subscriu.

| Gh3oO a răspuns:

Iti ceri scuzee simplu..prietenii te iarta, dar daca ea a gresit ii spui k iti pare rau pentru ca v-ati certata si speri ca nu se va mai intampla...happy baftaa