| Denisse66 a întrebat:

M-am certat cu prietena mea! Ce fac, de fapt este vina ei!

Astept raspuns! Dau funda

Răspuns Câştigător
| loredana_4897 a răspuns:

Depinde motivul...si ar trebui sa lasi orgoliul la o parte si sa ii spui ceea ce simnti(sa nu ajungi pe la 60 de ani si sa te intrebi:"dar dc nu i-am spus eu cat de mult tin la ea si ce prietena buna imi e?")

10 răspunsuri:
| Lisadream a răspuns:

Nu conteaza a cui e vina, important este sa vorbiti calm fara sa faceti acuzatii si sa spuneti ce v-a deranjat la celalalt (vorbe, gesturi) cand afli cu ce ai deranjat-o cereti scuze si poate si ea va face la fel

| AliceThai a răspuns:

Recunosti ca tu ai gresit si va impacati. Si te consolezi cu gandul ca cel mai destept cedeaza happy

| marianje a răspuns:

Incearca sa stai mult pe langa ea sa o alinti si chestii de astea

| aℓℓ3XAnDry a răspuns:

Las-o sa isi ceara scuze

| Denisse66 explică:

Este vina ei si nu vreau sa fac scandal vreau sa-i spun in fata foarte clar dar nu stiu cum! Astept raspuns! Funda

| Denisse66 explică:

Eu sunt fata!

| Manticore a răspuns:

Daca vrei sa te impaci cu ea recunoaste ca a fost vina ta. De multe ori chiar daca stim ca avem dreptate dar pentru dragul pe care il avem fata de persoana iubita trebuie sa si cedam.

| Otaku a răspuns:

Spune asa: te rog (nume) n-am vrut sa ne certam si imi pare foarte rau, stiu ca esti o prietena buna si as vrea sa ma impac cu tine! te rog, chiar daca nu raspunzi sa citesti, eu o sa te astept daca mai vrei si tu sa fii prietena mea, pa love struck

| AddaDouaPuncteIcs a răspuns:

Daca ti la ea fa tot posibiluul sa te impaci cu ea
daca nu ti la ea cautati alta prietenahappy

| AddaDouaPuncteIcs a răspuns:

Esti fata sau baiat?big grin