Intrebari:
1 Care e intrebarea ca nu vad niciuna?
2 Bun si cine plateste naveta? Ea sta langa tine si banuiesc ca parintii ei au grija de ce a plantat, apoi saptamanal ingrijiti plantele, fa un calcul si vei vedea ca iesi in pierdere numai cu transportul.
3 Ce vrei sa faci pe viitor, atat in privinta sotiei cat si a creditului la banca?
In cazul tau exista lipsa de comunicare si de incredere in relatie. Daca amandoi nu trageti in aceeasi directie nu realizati nimic in viata.
Solutii sunt multe dar sunt sigur ca nu iti va place ceea ce am de zis, insa ca barbat va trebui sa iei hotararea cea mai buna pentru tine si familie.
Sfatul meu. Trei zile nu da nici un semn de viata, ignora telefoanele sau mesajele sotiei sau socrilor. Relaeazate, munceste, iesi la aer si admira natura. Apoi o suni si stabiliti o intalnire fata in fata. Lamuriti prioritatile in viata si calea pe care o urmati. Explica femeii ca daca nu trageti amandoi in aceeasi directie nu va iesi nimic. Nu poate avea confortul de la oras fara munca. Explica sotiei ca daca nu te ajuta e mai bine sa nu te incurce, asa ca alta varianta decat divortul nu exista. Lasa-i termen sa se hotareasca si in functie de raspunsul ei fie achitati cat mai rapid creditul, fie renuntati la bunul achizitionat.
Sper ca creditul la banca este pentru o locuinta, daca da, ai varianta sa vinzi respectiva locuinta, sa returnezi banii bancii, iar ce mai ramane sa impartiti in jumatate, sau sa o inchiriezi si sa te muti inapoi la parinti, daca mai este posibil, sau sa inchiriezi o camera la camin sau alta familie si sa reduci astfel cheltuielile.
Daca creditul este pentru nevoi personale achita cat mai repede ce poti din el, vinde orice nu folosesti (ai fi uimit cate rahaturi pastram si strang praful, desi nu avem nevoie de ele), munceste mai mult, sau ia un al doilea job (livrare mancare, taxi sau orice alta aptitudine ai)
Ca sa scapi de credit ai doua variante, maresti veniturile si/sau scazi cheltuielile, dar asta e o alta poveste. Ideal sunt ambele.
Multa sanatate. Nici nu ai idee de ceea ce esti capabil pana cand nu esti pus in situatia respectiva.
Si din agricultura se poate castiga bani! Si inca frumosi!
Daca aveti un teren pe care se poate cultiva cate ceva poti face o mica afacere.
De exemplu poti cultiva rosii,. ardei, vinete.Usor,usor iti faci clientela, pentru ca toata lumea vrea produse bio.Asta dupa ce acoperi necesitatile familiei.
Eu zic sa iti iei nevasta acasa, sa o lasi sa faca agricultura.
Debaraseazate de ea, nu se poate trai asa, aia are gandire de englezoaica sa nu faca nimic in viata doar marfa la soare sa o scoata
Iti trebuie bani pentru a investi in agricultura, si nu ii avem, i am propus sa se angajeze 3 luni si sa puna banii pe care ii ia deoparte si dupa ne apucam
Ce agricultura face la parinti ei? Ce spune careva pe aici legume, aia e apa de ploaie, munca in zadar.
Daca vrea sa faca ceva za puna pomi fructiferi, acolo e munca mai putina si bani mai multi.
Puneti pomi care sa necesite munca putina.Acum depinde si cat teren are,onvestiatia nu-i mare,doara cat dati pe pomi,munca o faceti voi,cumperi o pompa buna,aia nu costa cine stie ce,pentru inceput nu-i cine stie ce mare investitie. Daca cineva vrea,daca are terenu,daca sta acolo in apropiere de ce nu.
Eu cautam pe cineva sa facem asta dar nu am gasit,n-a fost nimeni curios sa se bage cu mine,desi eu bagam tot,ma refer la bani,el doara sa se ocupe pe acolo, sa aiba grija si imparteam pe jumate.
Si uite asa trec anii, aia care mai stiu cate ceva is plecati, nu au timp, aia care stau in RO nu is curiosi sa munceasca si cam asta e viata.
Asa ca mama a dat terenu cuiva, ala pune cereale.As face sia cum daca as avea cu cien,bine sa fie de la mine din oras, local dar lumea nu prea mai e curioasa de munca.
Daca sotia ta a acceptata asa de usor sa plece, treaba nu-i buna, dar bine ai facut, acu vezi cu cine stai, mai bine acum decat atunci cand o sa fie prea tarziu.
Eu cred ca ar fi trebuit să vă înțelegeri de la început.
Înainte să zic orce altceva tin sa te intreb pentru ce a fost creditul?