Daca nu te ai certat din cauza geloziei din ce motiv te ai certat cu el? Ca spui la inceputul intrebarii ca "nu ne-am certat din cauza geloziei", atunci din ce cauza?
Discuta cu el la modul serios si ofera-i si argumente pentru care nu ar trebui sa nu mai aibe crize de grlozie, daca nu accepta, nu te intoarce la el, multe mame au sfarsit din cauza geloziei partenerului, in cele din urma copiii ajungand sa fie orfani.
Bine ca n-ai plecat in alta tara, ca te-ar fi acuzat de rapirea copiilor.
Deci ai 2 copii de țâță, iar el e gelos? Cand ai mai avea timp sa-l faci gelos?
E clar ca nu-i normal la cap.
El te acuza pe tine de ceea ce face el. Asta e motivul geloziei lui.
Nu ai nici un fel de viitor cu asa un personaj.
Poti merge la un psiholog, sa intelegi motivele pentru care ai intrat in relatie cu un astfel de individ. Ceva din tine a atras un astfel de om in viata ta.
Chiar daca te desparti definitiv de el, urmatorul va fi la fel.
Pana nu te vindeci pe tine, tot relatii din astea vei avea.
De ce naiba te-ai mai maritat, daca te comporti ca un copil de 5 ani?
"Mi-am luat jucariile si am plecat la mama"
Folositi-va creierul si nu mai implicati oamenii batrani in certurile voastre infantile, ca ati facut copii impreuna si nu-i datoria parintilor sa aiba grija de tine si copii tai.
Cred ca ai o doza de prostie mare, mai femeie, cand vii sa intrebi pe un forum de copii, ce sa faci?
Maturizeaza-te si decide singura, ca de aia ai cap pe umeri!
Sigur ca merita sa mai incerci.
Ii dai motive de gelozie?
Puteti cauta si un osiholog crestin care face consiliere on line sa vedeti de unde
vine gelozia, părinții lui s-au inselat, a fost inselat in relatiile anterioare, esti prea amabila cu alti barbati etc.
Da de ce trebuie neaparat un psiholog crestin?
Un psiholog care pur si simplu e profesionist ce are?
Pentru cp acestia incearc[ s[ te ajute s[ iti salvezi căsătoria, restul sunt mai degabă cu divorșul.
Ai scris infect, nici nu am cum sa inteleg raspunsul tau.
Vrei sa ne spui ca trebuie sa aleaga un pshiholog crestin pentru ca ala tinde sa maltrateze femeia fortand-o sa stea intr-o casnicie nefericita asa cum vrea biserica?